Hier zijn wij trots op!

Onze projecten en andere resultaten

de anaconda !

TROTS in hoofdletters ! 
Voor het Korps Mariniers ontwikkelde DEBA een geheel nieuw maatwerk voertuig ; dé Anaconda. 
Een oersterk voertuig met 4x4 aandrijving, een krachtige 180 Pk motor (koppel 430 Nm) en een automatische versnellingsbak. Dit project voor Defensie had een bijzonder korte doorlooptijd ; slechts 7 maanden, van gunning van de aanbesteding tot aflevering van 36 voertuigen in Curaçao. Inmiddels is er alweer een nieuwe order voor 10 Anaconda's geplaatst !

Website www.dmv4x4.com

Defensie Caribbean Project

In 2017 hebben wij een groot project afgerond voor Defensie: 33 Iveco EuroCargo 4x4 voor het Korps Mariniers in Curaçao. Dit project is ontstaan vanuit een Europese aanbesteding, waar Iveco Defense Vehicles zich op had ingeschreven. DEBA Bedrijfswagens had de eer om alle voertuigen klaar voor gebruik te maken en te prepareren op het transport. DEBA werd hiervoor gekozen door de aanwezigheid van een ISO certificering maar ook door de opgebouwde ervaring met logistieke processen in het buitenland. De trucks zijn onder begeleiding van DEBA medewerkers naar Antwerpen vervoerd, waarna zij per boot naar Curaçao zijn gegaan. Eenmaal in Curaçao, zijn de trucks door DEBA monteurs opgebouwd en afgeleverd aan Defensie.

Het project eindigt echter nog niet! De experts van DEBA hebben enkele trainingen op het gebied van onderhoud gegeven aan de monteurs van Defensie, om de voertuigen optimaal te laten presteren. Tegelijkertijd is DEBA de komende 10 jaar de service-backup mocht Defensie hier behoefte aan hebben. Onze monteurs worden dan binnen 48 uur verwacht in Curaçao, om assistentie te verlenen. 

DEBA Curacao

Beste TruckStation Benelux 2017

De IVECO Service Challenge 2017 is de eerste Europese wedstrijd gewijd aan de Truck Stations! 204 Europese IVECO Truck Stations waren betrokken, gericht op het herkennen en belonen van de beste teams van specialisten die constant ernaar streven om te voldoen aan de verwachtingen van IVECO-klanten in heel Europa. Voor de Benelux landen werd DEBA Bedrijfswagens uit Etten-Leur verkozen tot het beste team 2017!

Natuurlijk zijn wij ontzettend trots op deze eerste plaats in de Benelux, maar het volgende doel is natuurlijk de 1e plaats in heel Europa!

TruckStation 2017

DEBA-Team

Onze monteurs zijn niet zo maar monteurs, zij zijn het A-Team binnen DEBA! Dankzij de inzet van al onze medewerkers, hebben wij diverse projecten met succes kunnen afronden. We hebben daarom ook enkele evenementen georganiseerd en aan meegedaan, zoals de Red Bull Zeepkistenrace 2017 in Valkenburg. 

Afgeleverde voertuigen

Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel verschillende voertuigen afgeleverd aan onze klanten, van kleine FIAT Fiorino tot grote IVECO Trakker, Trakker, van standaard bestelbusje tot volledig op maat gemaakte laadbakken. Alles is mogelijk!

Voor een overzicht van alle afgeleverde voertuigen, klik hier!

Iveco EuroCargo 4x4 met laadkraan
Een Iveco EuroCargo wordt uitgeladen in Curaçao
Aflevering van de Defensie voertuigen in Curaçao
+8 Foto's