Sponsoring

Evenementen & Activiteiten

EBA Bedrijfswagens is al jarenlang een sponsor van een aantal initiatieven en evenementen op het gebied van sport en cultuur.

DEBA Bedrijfswagens kiest bewust voor een beperkt aantal doeltreffende sponsorprojecten en steunt deze financieel en/of materieel (gebruik promotie-trailer).
Op sportief gebied ondersteunen we bijvoorbeeld sportevenementen en regionale sportverenigingen.

Een verzoek om sponsoring kunt u indienen bij:    DEBA Bedrijfswagens, t.a.v. Jeroen Poppelaars, Postbus 466, 4870 AL, Etten-Leur

Geef hierbij een korte omschrijving van uw sponsorverzoek en beschrijf de activiteit of het evenement, op welke doelgroep u zich richt, en wat u precies van ons verwacht en wat wij van u kunnen verwachten.
Alleen schriftelijke en tijdig ingediende sponsorverzoeken worden in behandeling genomen.

Maandelijks ontvangen we vele sponsorverzoeken. Om een keuze te kunnen maken hanteren wij een intern sponsorbeleid waarin wordt bekeken of het sponsorverzoek aansluit op onze marketing- en communicatiedoelstellingen.

Promotie-trailer

Sinds jaren is er voor diverse buitenevenementen steeds meer vraag naar de inzet van een promotie-trailer. In 2007 heeft DEBA Bedrijfswagens daarom besloten om te investeren in een geheel nieuwe promo-trailer.


De promotie-trailer kan worden ingezet bij (sport) evenementen als jury-opstelling en/of erepodium voor prijsuitreikingen. Indien gewenst kan de trailer ook uitgerust worden met stoelen en tafels en zodoende ingezet worden als VIP hospitality-unit.

Onze nieuwe promotie-trailer is representatief, ruim van opzet en voorzien van alle gemakken zoals bijvoorbeeld een keuken met koelkast/vriezer, slaapgelegenheid voor 4 personen, en een aggegraat t.b.v. electriciteit en watervoorziening.

De totale oppervlakte van de benutbare overdekte ruimte is maar liefst 37m². De exacte afmetingen zijn als volgt ; lengte  9,03 mtr, breedte 4,16 mtr, hoogte 2,45 mtr.

De promotie-trailer heeft voor een 1-daags evenement een vaste kostprijs/sponsorwaarde, namelijk  € 1.500,- exclusief b.t.w. In deze prijs zijn inbegrepen de transportkosten binnen de regio West-Brabant en Zeeland, verzekering, personeelskosten i.v.m. opbouw en afbouw van de trailer, en het gebruik van de faciliteiten zoals het aggegraat en de keukeninrichting.

Vragen of Opmerkingen?

Neem dan contact op!

Contactgegevens