Sponsoring

Maatschappelijke betrokkenheid

Sponsoring

DEBA in de maatschappij
Als bedrijf zijn we sterk verankerd in onze regio en omgeving. We investeren daarom in sport, cultuur, en goede doelen en bereiken daardoor betrokkenheid bij prospects, klanten en onze medewerkers. Door onze maatschappelijke betrokkenheid geven we iets terug aan de samenleving en staan we midden in onze maatschappij. Aangezien sport zeer nauw verweven is met de maatschappij is DEBA vooral erg actief op het gebied van sportsponsoring, zowel op financieel als materieel vlak.

Van oudsher en vanuit persoonlijke interesse, staan twee sporten bij DEBA centraal: de wielersport en de paardensport. Vooral wielersport wordt vaak het 'nieuwe golf' genoemd, wat wij zelf ook ervaren wanneer wij een fietsevent organiseren of aan meedoen. Zo is DEBA ook met twee personen lid van de 'Cycling Ambassadors West-Brabant'.


Maatschappelijke betrokkenheid op sport:

Maatschappelijke betrokkenheid cultuur

  • Theater De Nieuwe Nobelaer
  • Carnavalsvereniging Wittegeiut

Maatschappelijke betrokkenheid & goede doelen:

In 2018 kozen we ervoor om ColSensation te ondersteunen. Twee van onze collega's zullen hier aan deelnemen. ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Sinds 2012 beklimmen ColSensation-deelnemers jaarlijks de Mont Ventoux en allemaal met hetzelfde gevoel en doel om zoveel mogelijk donatiegelden op te halen om daadwerkelijk iets te doen om (op termijn) kanker te laten verworden tot een chronische ziekte.

Ook de RopaRun werd in 2018 ondersteund. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Daarnaast konden onderstaande goede doelen rekening op ondersteuning van DEBA :

  • Ride for the Roses
  • KWF Kankerbestrijding
  • Hartstichting
  • Kom op tegen kanker
  • Truckersrun Gehandicaptenrit Kapelle
  • EHBO vereniging Sint Willebrord
  • Rotery Club Etten-Leur

Personeel
Maatschappelijk betrokken ondernemerschap is ook van invloed op het personeelsgebied. Een team van tevreden, goed gemotiveerde, competente en loyale medewerkers is van essentieel belang voor het succes van ieder bedrijf. Het stimuleren van de eigen werknemers om zich te ontwikkelen en zich te scholen, levert u na van verloop van tijd tevreden personeel op, met meer vaardigheden, gemotiveerder en minder ziekteverzuim. Gemotiveerd personeel is vaak ook productiever, tevens is de kans groter dat door de ontwikkelings-mogelijkheden de medewerkers minder snel een andere werkgever zoeken, waardoor hun kennis en ervaring langer voor het bedrijf behouden blijven. Belangrijke punten in het personeelsbeleid van DEBA zijn investering in opleidingen, persoonlijk contact met en tussen de medewerkers, goede arbeidsvoorwaarden, hygiëne en veiligheid.

Per jaar mogen acht medewerkers een goed doel aandragen, waar zij een persoonlijke band mee hebben.

Gecertificeerd leerbedrijf
Om jongeren werkervaring te laten opdoen is DEBA een gecertificeerd leerbedrijf. DEBA biedt hierdoor nieuwe leerlingen met interesse in motorvoertuigtechniek een opleidingsplaats in de werkplaats waardoor ze alvast een kijkje kunnen nemen en een duidelijk beeld krijgen hoe het is om te werken in de bedrijfswagenbranche. Daarnaast is sindskort 

Promotie-trailer
Sinds jaren is er voor diverse outdoor evenementen steeds meer vraag naar de inzet van onze promotie-trailer. 

DEBA Promotie Trailer

De promotie-trailer kan worden ingezet bij (sport) evenementen als jury-opstelling en/of erepodium voor prijsuitreikingen. Indien gewenst kan de trailer ook uitgerust worden met stoelen en tafels en zodoende ingezet worden als VIP hospitality-unit.
Onze nieuwe promotie-trailer is representatief, ruim van opzet en voorzien van alle gemakken zoals bijvoorbeeld een keuken met koelkast/vriezer, slaapgelegenheid voor 4 personen, en een aggegraat t.b.v. electriciteit en watervoorziening. 
De totale oppervlakte van de benutbare overdekte ruimte is maar liefst 37m². De exacte afmetingen zijn als volgt ; lengte  9,03 mtr, breedte 4,16 mtr, hoogte 2,45 mtr.

De promotie-trailer heeft voor een 1-daags evenement een vaste kostprijs/sponsorwaarde, namelijk  € 1.500,- exclusief b.t.w. In deze prijs zijn inbegrepen de transportkosten binnen de regio West-Brabant en Zeeland, verzekering, personeelskosten i.v.m. opbouw en afbouw van de trailer, en het gebruik van de faciliteiten zoals het aggegraat en de keukeninrichting.

 

Waar komt u ons tegen de komende tijd ?


Jumping Etten-Leur (17-18-19 mei 2019)
Tour du ALS, Mont Ventoux, (24 mei tm 3 juni 2019)
Fiets 4 Daagse, Hoeven (29 mei tm 2 juni 2019)
U10 Tournament 2019, Sint Willebrord (1/2 juni 2019)
GTC Rally, Roosendaal (12/13 juli 2019)
TruckStar Festival, Assen (27/28 juli 2019)
Profwielerronde Etten-Leur (18 augustus 2019)
Cars & Charity, Bergen op Zoom (25 augustus 2019)
Marathon Brabant, Etten-Leur (27 oktober 2019)

 

Wielervereniging Turfrijders
Jumping Etten-Leur
Marathon Brabant
+6 Foto's

Vragen of Opmerkingen?

Neem dan contact op!

Contactgegevens