Tenten & Zeilmakerij Van Beeck

twee nieuwe iveco daily bestelwagens

Van Beeck Tent & Zeilmakerij, Zonweringen uit Bergen op Zoom heeft vandaag twee nieuwe Iveco Daily 35S15V gesloten bestelwagens in ontvangst genomen. 

Beide voertuigen beschikken over een 3,0 liter dieselmotor welke 150pk levert. Verder zijn de auto’s voorzien van diverse luxe opties, zoals: 3-voudig verstelbare bijrijdersstoel, cruise control, DAB+ radio en achteruitrijcamera. Op verzoek van de klant is in de scheidingswand een doorlaadluik gemaakt, waardoor het mogelijk wordt lange lading te vervoeren, zonder dat deze te ver buiten de auto uitsteekt.

Van Beeck is als sinds 1968 actief als ambachtelijke onderneming in het maken van voortenten, tentdoeken en reparaties aan deze materialen. Een team van specialisten werkt op een ambachtelijke manier aan deze producten. Door jarenlange ervaring weet Van Beeck als geen ander hoe een zeil het beste te verwerken is tot een maatwerkproduct. De mogelijkheden bij Van Beeck zijn groot, maar de producten zijn grofweg in te delen in onderstaande categorieën:Caravanvoortenten / luifels / bootzeilen / bootcabrioletkappen / beschermdaken / industriële hoezen / filterhoezen / spandoeken / afdekzeilen / aanhangwagenzeilen / steigerzeilen / zonweringen / screens / markiezen / overkappingen / rolluiken / horren & reparaties

Wij wensen Isaac en zijn team vele plezierige en veilige kilometers toe met deze twee nieuwe voertuigen.

Waarom voertuig bij DEBA gekocht ?
Isaac van Beeck :  " We rijden al tientallen jaren IVECO Daily's van DEBA waar we zeer tevreden over zijn. We zijn zeer tevreden over de service van DEBA in Bergen op Zoom en natuurlijk over het top product IVECO !

Meer verhalen van klanten

Stedelijk Museum Breda

Nieuwe Iveco Daily met gesloten laadbak én luchtvering!

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op