vakgroep west-brabant

3 nieuwe Italiaanse bedrijfsauto's

Donderdag 20 juni heeft Vakgroep West-Brabant uit Bergen op Zoom 3 nieuwe Fiat bedrijfswagens in ontvangst genomen.

De eerste 2 auto’s betreffen identieke Fiat Talento L1H1 Pro Editions, welke op verzoek van de klant zijn voorzien van betimmering, 3e remlicht camera en anti-diefstal sloten op de zijschuifdeur en de achterdeuren.

De 3e auto betreft een Fiat Ducato L2H2 Luxury Pro, welke op verzoek van de klant is voorzien van betimmering, trekhaak en een ruit in zowel de tussenwand als de rechter zijschuifdeur.

Over Vakgroep West-Brabant:

Van complete renovatie van hout- en schilderwerk van een appartementencomplex, tot het onder volledige garantie afschilderen van uw eigen woning. Geen project te klein of te groot voor Vakgroep West-Brabant BV! Zij werken voornamelijk voor particulieren, maar VvE’s en zakelijke klanten mogen ook bij ze aankloppen!

Vakgroep West-Brabant is lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Deze organisatie (en zij dus ook) werkt met klanttevredenheids onderzoeken. 

Wij willen Frank, David en Pascal nogmaals bedanken voor deze mooie opdracht en wensen hen vele veilige kilometers toe in deze nieuwe frisse bedrijfswagens!

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op