tummers plaatbewerking

schitterende iveco daily combi van 7.000 kg

Tummers Plaatbewerking uit Hoogerheide heeft gisteren deze prachtige combinatie in ontvangst genomen.

Het trekkende voertuig betreft een Iveco Daily 50C21A8, de 3,0 liter dieselmotor welke 205pk levert is gekoppeld aan de 8-traps automatische transmissie welke onder de naam Hi-Matic door het leven gaat. Op het chassis een gesloten schuifzeilopbouw voorzien van boven én onderrails. De achterzijde is voorzien van een oprolzeil.

De aanhanger betreft een Henra tandemasser met een lengte van 5mtr. welke eveneens voorzien is van schuifzeilen en een oprolzeil aan de achterzijde. De zeilen van zowel de bakwagen als de aanhangwagen zijn full colour geprint zodat ook de foto’s van topkwaliteit zijn en de belettering een lange levensduur heeft.

Begonnen als kleine afdeling van Tummers Machinebouw is Tummers Plaatbewerking inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming. Deze divisie is een geavanceerd bedrijf, waar plaatwerk wordt vervaardigd op de modernste plaatbewerkingsmachines.

Tummers Plaatbewerking is gespecialiseerd in: lasersnijden, kanten (zetten), ponsen, knippen, walsen, trommelontbraming, lassen en assembleren. Ook verzorgen zij glas- en keramisch parelen (stralen), spuitwerk en poedercoating.

Wij willen Ricardo Moerkens en Frank Tummers nogmaals bedanken voor deze mooie opdracht en wensen de chauffeurs vele efficiënte en vooral veilige kilometers toe!

Waarom voertuig bij DEBA gekocht ?
" Prima service en lange termijn relatie "

+2 Foto's

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op