Sloopbedrijf Oosterhout

IVECO Daily trekker

Vorig jaar kwam het idee op bij Piet Damen van Sloopbedrijf Oosterhout dat voor het uit kunnen voeren van hun werkzaamheden als sloopbedrijf en asbestsaneerder, het wellicht erg handig zou kunnen zijn om een zogenaamde BE combinatie in gebruik te nemen.

Om dit uit te proberen hebben we hem dat jaar een gebruikte combinatie mogen leveren, uiteraard ook een krachtige IVECO Daily als basis en met een semi dieplader oplegger waarop hij zo’n 5 ton kon laden.

De proef was zó geslaagd, dat de combinatie volop gebruikt werd en men eigenlijk helemaal niet meer zonder kon en wilde.

Om deze reden en omwille van veranderde wet- en regelgeving heeft Piet besloten om de onderstaande prachtige nieuwe IVECO Daily 40C18 A8 BE trekker bij ons te bestellen.

Deze “best in class” versie is uitgerust met de oersterke 3 liter motor die 180 pk levert in combinatie met de 8 traps volautomatische Hi-Matic versnellingsbak en heeft een GCW (maximaal combinatiegewicht voertuig en oplegger) van 9,4 ton.

Met een koppel van 430 Nm staat deze motor garant voor het kunnen uitvoeren van de zwaarste klussen en ook de versnellingsbak, gekeurd tot 11,5 ton in combinatiegewicht, zorgt ervoor dat het rijden met een flinke lading met het grootste gemak en comfort gebeurt.

Voor Sloopbedrijf Oosterhout is dit in een paar jaar tijd al de 5e IVECO Daily die we hebben mogen leveren.

Wij willen Piet en Bernie Damen dan ook wederom enorm bedanken voor de prachtige opdracht, de enorm fijne manier van samenwerken en het opnieuw aan mij gegeven vertrouwen.

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op