sjaak woningstoffering

fiat ducato 3.3 Bestel L3H2 130 Luxury PRO

Recent geleverd aan Sjaak Woningstoffering een prachtige FIAT Ducato L3H2. Het is de Luxury Pro uitvoering geworden met veel extra’s voor een scherpe prijs. De auto is voorzien van Radio U-connect met touchscreen, cruise control, led dagrijverlichting, achteruitrijcamera, lichtmetalen velgen.

Eigenlijk te veel om op te noemen, kijk eens op www.deba.nu voor de actuele voorraad.

Sjaak en Jacqueline zijn al klant bij Deba voor onderhoud en hebben nu dus hun eerste nieuwe Fiat Ducato gekocht bij ons, Sjaak heeft hierbij ook aangegeven

Dat service en persoonlijk contact ( zeker ook in werkplaats en receptie ) erg belangrijk zijn om de keuze op een Fiat en Deba te laten vallen. 

Sjaak Woningstoffering kan bij u privé als zakelijk alles leveren op het gebied van woning/kantoor inrichting zoals vloeren en raambekleding.

Neem eens een kijkje op https://www.facebook.com/Sjaak-Woningstoffering-Vof-462236524138653/ of volg hun op https://www.instagram.com/sjaakwoningstoffering/

Benieuwd of Fiat en Deba iets voor u kunnen betekenen, kijk dan op www.deba.nu

Waarom voertuig bij DEBA gekocht ?
" We waren reeds klant en zijn zeer tevreden over DEBA. Prettig geholpen door receptie en werkplaats en daarom nu de 1e nieuwe auto gekocht bij DEBA "

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op