sagro / kole transport

IVECO Stralis AS440S51TX/P

IVECO Stralis AS440S510 TX/P VOOR KOLE TRANSPORT B.V. uit ’s-HEERENHOEK 

Kole Transport , onderdeel van Sagro, uit ‘s-Heerenhoek heeft recent een nieuwe IVECO Stralis Trekker AS440S51 TX/P voorzien van HYVA-kipperhydrauliek in gebruik genomen! Deze IVECO Stralis met gestuurde hefbare voorloopas is uitgerust met een 510pk en 2.300Nm krachtige Cursor 13 dieselmotor met Hi-Tronix versnellingsbak. IVECO-dealer DEBA Bedrijfswagens uit Kapelle leverde het voertuig af. 

Kole Transport is door jarenlange kennis en ervaring met los gestort bulktransport, van bijvoorbeeld asfalt, zand, grind, grond en andere producten een begrip op de Nederlandse wegen. Kole Transport is een onderdeel van Sagro B.V. Sagro is een multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Door productontwikkeling en overnames is Sagro uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan 250 mensen werken op verschillende locaties in Nederland.

De nieuwe Stralis wordt onder andere ingezet voor het vervoer van asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Hiervoor is het voertuig door Dieleman Axel voorzien van een hydrauliek installatie voor kipper-transport.

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op