Pups Fullfilment Service

IVECO Daily 40C15

En zo kwamen we ineens een klant tegen vanuit mijn “verlichtings”-verleden.

Stephan Broeders, eigenaar, ondernemer pur sang en iemand met een enorme kennis op het gebied van alles wat er bij het runnen van een webshop komt kijken, is een tijdje geleden gestart met zijn nieuwe bedrijf PUPS fulfilment BV.

PUPS fulfilment B.V. is een nieuwe fulfilment service in Breda die het leven van u als webshopeigenaar enorm kan vergemakkelijken; enerzijds kunt u bij hen terecht voor een pick-up service, u hoeft zelf geen bestellingen meer te verpakken, zij pikken ze bij u op om ze vervolgens in hun logistiek centrum op degelijke wijze te verpakken en te verzenden uit uw naam. Anderzijds kunnen zij u ook full service fulfilment bieden, bij deze vorm brengt u uw voorraad bij hen onder en dragen zij zorg voor de logistieke afhandeling van uw (webshop)orders.

De klanten van PUPS fulfilment, en dat is inmiddels een aanzienlijk aantal, worden hiermee enorm ontzorgd en kunnen hun tijd gebruiken voor andere belangrijke zaken om hun webshop tot een succes te maken.

Voor deze dienstverlening hebben wij aan Stephan deze prachtige en oersterke IVECO Daily 40C15 met laadbak en laadklep mogen leveren.

Deze IVECO Daily is uitgerust met de krachtige en duurzame 3 liter motor, automatische airconditioning, DAB radio met Bluetooth, geveerde chauffeursstoel, cruise control en een laadbak van Just Drive in combinatie met een d’Hollandia laadklep.

Hiermee zijn wij blij en overtuigd dat wij de klanten van PUPS óók kunnen helpen met de veilge en betrouwbare levering van hun producten.

Stephan, hartstikke bedankt voor de mooie opdracht en heel veel succes en veilige kilometers toegewenst !!

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op