Oomen Hoveniers

Nieuwe 7 tons IVECO Daily

Een paar keer per jaar komen de zogenaamde “speciallekes” voorbij.

Dit prachtexemplaar, geleverd aan Thijs Oomen van Oomen Hoveniers uit Molenschot, is daar zeker een groot voorbeeld van.

Thijs kwam inmiddels bijna een jaar geleden bij Deba en had zelf al goed nagedacht over de wensen die hij had en de benodigdheden om zo efficiënt mogelijk zijn werk te kunnen doen. Na een aantal oriënterende gesprekken samen met Thijs, waarin ook leveranciers en onze eigen techneut en carrosseriebouwer Corné werden betrokken, kwamen we gezamenlijk tot deze fantastische oplossing .

Deze 7,2 tons Iveco Daily is uitgerust met een haakarmsysteem van AJK en heeft een netto laadvermogen van ruim 3700 kilo. Het haakarmsysteem, de kisten, de 2 camera’s en alle verdere accessoires zijn opgebouwd in onze eigen werkplaats in Etten-Leur en volledig afgestemd op een veilig en efficiënt gebruik voor Oomen Hoveniers. Zelfs gedurende het opbouwproces is er overlegd met Thijs en werden zaken geoptimaliseerd. Deze krachtpatser is uiteraard uitgerust met de sterkste motor in zijn segment, de 3 liter dieselmotor van Iveco. Deze levert in dit geval 180 pk en 430 Nm koppel. In combinatie met de Hi-Matic 8 traps vol-automatische versnellingsbak rijdt de auto als een zonnetje en verricht de auto, ook als deze flink beladen is, het werk met het grootste gemak en comfort. Wij danken Thijs voor zijn duidelijke visie en input in het traject en voor het in ons gestelde vertrouwen. Het was me een genoegen om deze geweldige auto met je samen te stellen ; het eindresultaat mag er wezen en is er één waar we enorm trots op kunnen zijn! Heel veel werkgenot en veilige kilometers toegewenst.

+2 Foto's

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op