MVR Montage

FIAT Talento 2.9t Bestel L2H1 dubbele cabine BUSINESS PRO

Martijn van Roessel is een jonge ondernemer, die onlangs met zijn eigen montagebedrijf M.V.R. Montage te Zevenbergen startte en zich veelal als timmerman op ZZP-basis laat inhuren door opdrachtgevers.

Om goed voor de dag te komen en ook privé met een praktische en stoere bus te rijden was de ideale oplossing deze mooie Fiat Talento Business Pro voor hem.

Hiermee kan hij met gemak al zijn gereedschappen en materialen meenemen naar de klus en gaat hij binnenkort privé heerlijk met deze alleskunner op vakantie.

Het grote bijkomende voordeel van deze Fiat Talento Business Pro, is dat hij ondanks de overvolle uitrusting een relatief lage bruto prijs inclusief BTW en BPM heeft en daarmee in het geval van Martijn een zeer interessant en laag bijtellingsbedrag heeft van rond de 250 euro netto in de maand.

Op deze wijze proberen we bij Deba Bedrijfswagens zoveel mogelijk mee te denken met u als klant en vanuit onze kennis en mogelijkheden een pasklare oplossing te bieden.

Wij danken Martijn voor het vertrouwen en de prachtige opdracht en wensen hem héél veel sterkte in het opbouwen van zijn bedrijf.

We hopen dat zijn prachtige nieuwe bus hier een mooie bijdrage in mag gaan leveren.

Waarom voertuig bij DEBA gekocht ?
" FIAT dealer, DEBA relatie en actie Business PRO"

+4 Foto's

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op