Lauwen Transport

IVECO Stralis met LNG aandrijving # schoonrijden

Lauwen Transport gaat als eerste transporteur van Nederland rijden met Iveco Stralis NP 460! 

Lauwen Transport uit Etten-Leur nam deze week de eerste Iveco Stralis NP 460pk in ontvangst. Lauwen Transport heeft reeds een 400pk in zijn wagenpark rijden en wilde na dit succes zeker zijn wagenpark uitbreiden met deze NP 460. De actieradius van deze Iveco is 1600km!! Hiermee is de Stralis NP record houder in de truck markt.

De Stralis NP 460 maximaliseert de ecologische voordelen van aardgas, de meest milieuvriendelijke brandstof voor verbrandingsmotoren en de meest uitgerijpte oplossing voor transport op de huidige markt. Zijn beproefde technologie reduceert de roetuitstoot met 99 procent en de NOx-uitstoot met 60 procent in vergelijking met de Euro 6-normen en helpt zo de luchtkwaliteit op wegen en in steden te verbeteren. Met een geluidspeil van minder dan 71 dB op de Piek-meting voor stille vrachtwagens draagt zijn uiterst stille werking bij tot de onbeperkte duurzaamheid van dit voertuig. De Stralis NP 460 helpt de koolstofvoetafdruk van de transportsector te verlagen door de CO2-uitstoot met maar liefst 95 procent te reduceren wanneer de vrachtwagen op gecomprimeerd of vloeibaar biomethaan rijdt.

Lauwen Transport is een transporteur welke uw producten uiterst duurzaam en milieuvriendelijk transporteert over de Europese snelwegen.

Wij bedanken hen wederom voor deze mooie opdracht en wensen hen veel veilige kilometers toe.

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op