De kok staalbouw

5-tons IVECO Daily 50C18V

Deze week heeft De Kok Staalbouw uit Heerle, ook wel bekend als ‘The Dutch Steel Company’ deze nieuwe Iveco Daily L3 H3 in ontvangst genomen.

Het betreft een 50C18A8 welke op verzoek van de klant is terug gekeurd naar 3.500kg. De auto is voorzien van o.a. dichte betimmering, trekhaak, achteruitrijcamera en een witte imperiaal.

De Kok Staalbouw is een toonaangevend staalconstructiebedrijf welke zich zowel nationaal als internationaal bezighoud met grote utiliteits- en industriële projecten.

Met 150 vakbekwame medewerkers zet het bedrijf zicht dagelijks in voor het realiseren van deze, vaak grote projecten. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en geautomatiseerde productiemachines is De Kok Staalbouw in staat het hele voorbrengingsproces van staalconstructies in eigen beheer uit te voeren. Van ontwerpen, berekenen en tekenen tot produceren, conserveren en monteren.

Wij willen Rinus de Kok nogmaals bedanken voor de opdracht en wensen de chauffeur vele plezierige en vooral veilige kilometers toe!

 

Waarom voertuig bij bij DEBA gekocht ?
" Jarenlange ervaring met DEBA en IVECO en nog altijd naar volle tevredenheid "

 

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op