JOLA Mode

2x nieuwe IVECO Daily 50C18 Hi-Matic

Ook op deze levering ben ik weer enorm trots !

Vanuit onze Oosterhoutse subdealer Bluekens Truck en Bus in Oosterhout heeft DEBA Bedrijfswagens deze 2 fantastische sterke, grote en praktische Iveco Daily’s 50C18 A8 mogen afleveren aan Jola Mode.

Jola Mode is al jaren een zéér prettige en trouwe klant van Bluekens Truck en Bus vanwege de goede service en kiest daarbij al even lang voor de Iveco Daily vanwege de kracht, betrouwbaarheid, duurzaamheid en degelijkheid.

Vanuit het magazijn/logistieke centrum in Made voorziet Jola Mode dagelijks al zijn winkels van de fraaie en betaalbare kleding die u in de 82 winkels terugvindt. Om de kleding optimaal te bergen en beschermen zijn de Iveco Daily’s voorzien van een oersterke snaplock laadbak, opgebouwd door Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg. Topwerk ! Een extra brede opstap is voorzien om de chauffeurs veilig in- en uit te kunnen laten stappen.

Bij deze wil ik graag eigenaar Paul Segeren en logistiek manager Arno van Geel enorm bedanken voor én de prachtige order én de hele fijne wijze van zaken doen en omgaan met elkaar. Daarnaast een bedankje en een compliment aan Gert Jan van ’t Klooster van Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg voor het mooie resultaat wat we met elkaar hebben neergezet.

+2 Foto's

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op