hack harvest

dikke servicebus voor Hack Harvest uit Kruisland.

Hack Harvest uit Kruisland heeft vandaag de eerste van in totaal twee nieuwe Iveco Daily gesloten bestelwagens in ontvangst genomen. 

De Iveco Daily 50C18HA8V/P (met volledige luchtvering op de achteras) is op verzoek van de klant voorzien van een luxe dubbele cabine.

Daarnaast bestaat de lange optielijst o.a. uit de volgende opties: Alpine multimediasysteem met navigatie, achteruitrijcamera en stuurwielbediening, 27MC-bak geïntegreerd in het dashboard, omvormer 1.000 Watt voorzien van semitractie accu en stopcontacten in cabine en laadruimte, extra dikwandige dichte wandbetimmering, LED strips en LED spots in de laadruimte, LED werklampen aan de achterzijde, LED flitsbalk op het dak en flitsers in de grille, verlaagde opstap aan de achterzijde, dakventilator, kunstlederen stoelhoezen voor alle zitplaatsen. Voor extra tractie op onverharde ondergronden is de auto naast een af-fabriek sperdifferentieel tevens voorzien van Michelin all-season banden.

Tot slot is de auto voorzien van een volledig aluminium kastinrichting van het merk Aluca. Deze kastinrichting is volledig naar wens van de klant opgebouwd en ingedeeld.

Wij willen Willem en Tineke nogmaals bedanken voor deze mooie opdracht en wensen de monteurs en medewerkers vele veilige kilometers toe met deze prachtige servicebus!

Waarom voertuig bij DEBA gekocht ?
" We zijn zeer tevreden over eerder geleverde IVECO Stralis trekkers en FIAT Talento's. Daarnaast zijn we tevreden over de werkplaats en de geboden service van DEBA " 

+5 Foto's

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op