Hack Harvest

Nieuwe FIAT Talento's

Loonbedrijf Hack Harvest uit Kruisland heeft deze week 2 exact dezelfde Fiat Talento’s in ontvangst genomen. Op verzoek van de klant zijn deze auto’s voorzien van een luxe dubbele cabine. Omdat de auto’s af-fabriek zijn voorzien van 3 zitplaatsen, is er na inbouw van de dubbele cabine plaats voor maar liefst 6 personen.

Standaard zijn deze auto’s voorzien van o.a. cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer, achteruitrijcamera met parkeersensoren, touchscreen navigatiesysteem, licht- en regensensor, LED dagrij verlichting, lederen stuurwiel, in carrosseriekleur gespoten bumpers en spiegels en lichtmetalen velgen. In de laadruimte is op verzoek van de klant een betonplex laadvloer en dichte zijwandbetimmering geplaatst. Verder is aan de rechter zijde een door Deba Bedrijfswagens op maat gemaakte houten kast geplaatst. Tot slot zijn beide auto’s voorzien van een LED flitsbalk met transparante lens welke boven de dubbele cabine is geplaatst. Voor aflevering zijn beide auto’s op onze locatie in Etten-Leur beletterd door DWD/Maas Reclame & Productie uit Roosendaal.

Waarom bij DEBA gekocht ? 
"Goede ervaring met DEBA na aankoop van 2x IVECO Stralis trucks in 2017. Goede prijs/kwaliteits verhouding t.o.v. VW Transporter en MercedesBenz Vito"

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op