Govers Automaterialen

nieuwe fiat doblo l2h1 1.6 sx

Govers Automaterialen uit Tholen heeft gisteren één nieuwe Fiat Doblo L2H1 105pk SX in ontvangst genomen.

Het wagenpark van Govers is hiermee uitgebreid naar 5 stuks identieke voertuigen, welke worden ingezet voor de bezorging van automaterialen in de regio Zeeland en West-Brabant.

Govers Automaterialen is dé grossier van automaterialen in de regio. Banden, smeermiddelen, slijtage-onderdelen en gereedschappen, u zoekt het en Govers Automaterialen levert het. In de regio Bergen op Zoom, Tholen, Steenbergen en omstreken zijn zij al sinds jaar en dag een begrip als het gaat om auto-onderdelen. Met een zeer ruim assortiment producten, direct uit voorraad leverbaar en een eigen bezorgservice, leveren zij u snel dat onderdeel dat u nodig heeft. Of het nu gaat om een veelvoorkomend of zeldzaam onderdeel, de verkopers van Govers Automaterialen kunnen u direct vertellen of het op voorraad is en wanneer het geleverd kan worden. Persoonlijke aandacht, snelle bezorging en een grote eigen voorraad.

Wij willen Chris Govers wederom bedanken voor de opdracht en wensen de chauffeuses vele veilige kilometers toe!

Waarom voertuig bij DEBA gekocht ?
" We zijn heel tevreden over de vorige en huidige lichting FIAT Doblo's. Het wagenpark is nu inmiddels uitgebreid naar 5 stuks " 

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op