Adexpo / EMP Event- & Messe Performance

IVECO EuroCargo ML80E21/P

Deze schitterende IVECO Eurocargo is afgeleverd aan Event- und Messe-Performance in Neuss (Duitsland), onderdeel van Adexpo uit Roosendaal.

Wij bedanken de heer A.van Bezooijen voor deze opdracht en wensen de chauffeur veel plezierige, veilige kilometers toe.

Bedrijfsinformatie: Op 1 juli 1988 werd Adexpo opgericht door de familie Van Bezooijen, door vader en zoon. Om zich te onderscheiden ten opzichte van de andere aanbieders op het gebied van verhuur meubilair werd al snel gekozen om zich te richten op een onderscheidend designmeubilair assortiment. Al gauw werd Adexpo een belangrijke speler in de verhuurbranche. Eerst nationaal en daarna ook internationaal. Op dit moment beleveren zij zo’n 600 beurzen door heel West-Europa.

Internationaal meubel- en tapijtverhuurbedrijf Adexpo heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan ! Een groter pand, meer vrachtwagens, internationalisering en een ruimer assortiment. Adexpo verzorgt zowel nationaal als internationaal de inrichting van stands, beurzen, congressen, bedrijfsevenementen (voor zowel kleine partijen als grote aandeelhoudersvergaderingen), sportevenementen, buiten- en binnen evenementen, concerten en alle andere gelegenheden waar een kwalitatieve invulling van (design)meubilair en/of tapijt gewenst is.

Adexpo: kwaliteit, service, betrouwbaar, onderscheidend, 24 uur per dag bereikbaar!

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op