brabotech aannemingsbedrijf

iveco daily trekker

Brabotech Materieel uit Etten-Leur heeft vanmorgen zowel een nieuwe Fiat Doblo L2H1 Pro als een nieuwe Iveco Daily 40C18T BE trekker met semi-dieplader oplegger in ontvangst genomen. 

De Iveco Daily beschikt over een 3,0 liter dieselmotor welke 180pk levert, deze is gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak. De chassis cabine is door Veldhuizen Wagenbouw omgebouwd tot BE trekker. Verder is de auto door ons o.a. voorzien van een LED flitsbalk met geïntegreerde LED werkverlichting. 

De 8,0 tons semi-dieplader oplegger beschikt over 2 luchtgeveerde 3.350kg assen met schijfremmen en dubbellucht bandenmontage. De lage laadvloer heeft een lengte van 5,00mtr en de hoge laadvloer heeft een lengte van 2,30mtr. De hoge laadvloer is tevens voorzien van 40cm hoge aluminium borden. Op verzoek van de klant zijn extra sjorpotten gemonteerd voor het vastzetten van allerhande materieel. 

Wij willen Sjef en Marcel Buijnsters nogmaals bedanken voor deze mooie opdrachten en wensen de chauffeurs vele plezierige maar vooral veilige kilometers toe!

+4 Foto's

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op