Partners & Externe Relaties

FIAT & IVECO

Als DEBA zijn wij officieel dealer van FIAT Professional en IVECO. Dat is niet zomaar, maar een bewuste keuze. Met deze merken kunnen wij een sterk assortiment bedrijfswagens aanbieden, van kleine voertuigen voor in stedelijke omgevingen tot grote offroad vrachtwagens met 10x10 aandrijving. Zowel FIAT als IVECO zijn qua technologische ontwikkeling altijd al voorlopers geweest. Samen met deze twee merken zijn wij bij DEBA er van overtuigd u tot in de verre toekomst van passende mobiliteit te kunnen voorzien.

FIAT Professional en IVECO hebben een gedeelde geschiedenis, waarbij beiden deel uitmaakten van het moederconcern FIAT Group. Tegenwoordig hoort IVECO bij CNH Industrial en FIAT Professional bij FCA Italy, al hoewel er een nauwe partnerschap bestaat tussen beide partijen. De organisatie CNH Industrial had in 2017 een omzet van €50 miljard, terwijl er ongeveer één miljard in R&D werd gestoken. Hierdoor zijn zowel FIAT als IVECO een van de koplopers wat betreft ontwikkeling van duurzame dieselmotoren.

Maar niet alleen op het gebied van voertuigen zijn FIAT Professional en IVECO sterk, beide bedrijven hebben dochterondernemingen welke zich specialiseren in motoren, landbouwmachines en andere speciale offroad voertuigen. Daarnaast heeft IVECO ook een gespecialiseerde "Defense Vehicles" afdeling, waarbij niet alleen transportvoertuigen worden geproduceerd, maar ook gepantserde voertuigen!

Voor meer informatie kunt u op onderstaande links klikken om de desbetreffende website te bezoeken:

Blom Verkeersschool

Al meer dan 30 jaar is Blom Verkeersschool een trouwe klant én partner van DEBA Bedrijfswagens. Blom Verkeersschool biedt een breed aantal opleidingen; rijbewijzen voor diverse voertuigen maar ook transport gerichte opleidingen. 

Daarnaast werken wij ook samen met Blom, bij aanschaf van een nieuwe IVECO Stralis ontvangt de chauffeur een praktijktraining code 95.

 

Autoschade Verstraaten

Samen met Autoschade Verstraaten te Rucphen werken wij om de perfecte bedrijfswagens af te leveren. Voor zowel schadegevallen als het spuiten van onderdelen of opbouw, Autoschade Verstraaten zijn dé experts. De no nonsens manier van zaken doen van Verstraaten waarbij de klant altijd centraal wordt gesteld, past perfect bij de filosofie van DEBA.

 

Bär Cargolift

DEBA Bedrijfswagens is sinds april 2014 "Premium Partner" voor laadkleppen van Bär Cargolift. Bär is een Duits bedrijf en bestaat sinds 1981 en biedt een groot aanbod van verschillende laadkleppen. Voor zowel verkoop als onderhoud aan uw laadklep kunt u bij ons terecht. 

Een Bär laadklep heeft vele voordelen ten opzichte van andere merken ; 
  • onderhoudsarm
  • veel onderdelen van roestvrij staal, dus duurzaam
  • weinig tot géén gelaste maar geschroefde onderdelen, dus makkelijk te vervangen
  • het last zwaartepunt ligt maar liefst 25cm verder dan bij alle andere merken, dus voordeel bij zware pallets of rolcontainers die bijna op de rand moeten staan
  • eigen ontwikkeling van vrijwel alle onderdelen, dus zelfs schroefjes
  • een zeer laag eigen gewicht, dus meer laadvermogen
  • 2 jaar garantie

Dus DEBA is ook hét adres voor verkoop & service van laadkleppen.
Met uiteraard ook hier kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau waaronder 24 uurs service.

Bunk Carrosserie & Wagenbouw

Bunk Carrosserie & Wagenbouw is een familiebedrijf uit Barendrecht, met ruim 40 jaar ervaring in aanhangerwagen en carrosseriebouw. Met Bunk werken wij nauw samen om de perfecte bedrijfswagens op maat te kunnen leveren aan onze klanten.

Just Drive

Just Drive is fabrikant van licht-gewicht carrosserieën voor bedrijfswagens. Dankzij de Just Drive BoxKits zijn wij in staat om laadbakken binnenshuis op te bouwen, waardoor wij onze hoge kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast is de levertijd van een BoxKit korter dan een reguliere laadbak, waardoor wij sneller de perfecte bedrijfswagen kunnen leveren!

Voorbeeld Just Drive BoxKit

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op!

Contactgegevens