Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
IVECO Daily Blue Power is International Van of the Year 2018

De Iveco Daily Blue Power range is verkozen tot International Van of the Year 2018. De jury, bestaande uit 25 vooraanstaande bedrijfsautojournalisten uit heel Europa, prezen dat Iveco komt met aandrijflijnen die ervoor zorgen dat ondernemers met hun vervoer minder impact op het milieu kunnen hebben. Juryvoorzitter Jarlath Sweeney overhandigde op de beurs Solutrans de nieuwe IVOTY-award aan Iveco CEO Pierre Lahutte. 

De Iveco Daily Blue Power range bestaat uit een 2,3 liter diesel Euro 6 motor die al voldoet aan de RDE-emissie-eis, een 3.0 liter CNG motor gecombineerd met een Hi-Matic automatische transmissie plus een verbeterde elektrische aandrijflijn.

In de verkiezing waren behalve de Iveco Daily Blue Power ook de nieuwe Ford Transit Custom, de MAN TGE, de Renault Kangoo Z.E. en de Volkswagen Caddy TGI genomineerd. De Iveco kreeg van de jury de meeste punten: 113. De Ford eindigde als tweede met 79 punten en de VW eindigde op de derde plaats.

Iveco topman Pierre Lahutte kreeg de vernieuwde IVOTY award overhandigd door juryvoorzitter Jarlath Sweeney. “De Daily bestaat dit jaar veertig jaar en hij is voor de derde keer zijn bestaan verkozen tot International Van of the Year. Behalve dat de Daily een goed product is laat deze prijs ook zien dat Iveco op de goede weg is met het strijden voor een schonere lucht en een reductive van CO2-emissie. De Daily Blue Power is het eerste voertuig dat met drie verschillende aandrijflijnen verkrijgbaar is en die inspeelt op de beperkingen die steeds meer gaan gelden rond stadscentra.”

“De hartelijke felicitaties voor Iveco met deze winst met deze Daily Blue Power range. Het is al de derde keer dat de Iveco Daily de IVOTY award wint, na 2000 en 2015”, aldus Jarlath Sweeney, voorzitter van de International Van of the Year jury.
 Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle