Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
Bijzonder zware Daily voor CJM Hout .. 4130 kg laadvermogen
CJM Hout uit Oudenbosch is sinds afgelopen week de trotse eigenaar van een nieuwe IVECO Daily. Dat een IVECO Daily dé degelijke bedrijfswagens is onder de 'bestelwagens' is bij iedereen bekend. Maar het kan nog degelijker !  Dit betreft namelijk een 70C Daily welk een netto laadvermogen van maar liefst 4130 kg op kenteken heeft ! 

Het voertuig is voorzien van een 180 Pk sterke motor en een 8-traps automaat die binnen 200 milli-seconden* schakelt, een genot om mee te rijden dus !  
* (knipperen met je ogen duurt 300/400 milli-seconden..)

CJM Hout bestaat al sinds 2005 en levert tuinhout en houtmaterialen voor in huis. Door de ruime ervaring en kennis kan CJM de beste producten aanbieden met een goede prijs- kwaliteitverhouding.Ook een degelijke bedrijfswagen nodig met veel laadvermogen ?
Neem even contact op voor de mogelijkheden, telefoon 076 5034960 of mail verkoop@deba-trucks.com

Over CJM Hout
CJM is in 1997 gestart als een zagerij van plaatmaterialen voor groothandel en industrie. Omdat een groot aantal  artikelen vanuit de zagerij ook voor de particuliere klant interessant bleken te zijn, hebben we onze deuren in 2005 ook voor de particuliere verkoop geopend. Dit met een uitbreiding van 800m2 vloeroppervlak voor de verkoop van ook tuinhout en blokhutten.  Wij verkopen Tuinhout, Blokhutten en Plaatmaterialen aan particulieren en bedrijven. Tevens kunt u terecht voor tuinmeubelen, tuin-ijzerwaren, dierenverblijven, terrasoverkappingen, carports, speeltoestellen, natuurafscheidingen en kastanjehout. Met deze website hopen wij u een goede indruk te geven van ons assortiment. Daarnaast vindt u de maten en de bijbehorende prijzen inclusief btw. Wanneer u naar aanleiding van deze website artikelen bij ons wilt bestellen, kan dat via de winkelwagen. Mocht u vragen hebben kunt contact met ons opnemen via ons emailadres: info@cjm-hout.nl, telefonisch via 0165-312067 of via het contactformulier. Ook kunt u via die weg eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Verder ontmoeten wij u graag in ons verkooppunt aan de Klinkstraat 12 te Oudenbosch. U kunt dan de geur ruiken van het hout en ideeën opdoen om uw tuin met ons hout te verfraaien.

Het tuintimmerhout staat bij ons binnen in de onverwarmde winkelloods uitgestald zodanig dat u het zelf direct kunt bekijken en pakken.
E
en kleine show is ingericht met wat voorbeelden van pergola's, tuinschermen, overkappingen, houten tuinmeubels, houten terras, dakplaten. Hier kunt u zich laten inspireren en adviseren. 
Maatwerk: we kunnen maatwerk leveren wat betreft tuinschermen, tuinpoorten, pergola's, overkappingen,carports en anderzins.  
We zagen tegen een kleine vergoeding ook plaatmaterialen en los tuinhout op de gewenste maat.
Mocht het voor ons niet mogelijk zijn om het hout direct te zagen, dan maken we een afspraak met u wanneer u het kunt komen ophalen. 
Wij zijn gevestigd aan de Klinkstraat 12 te Oudenbosch op het industrieterrein Bosschendijk. Meer weten ? www.cjm-hout.nl
 

Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle