Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
Stralis X-WAY: hoogste nuttig laadvermogen in klasse

stralisxway002

IVECO breidt haar gamma verder uit: de Stralis X-WAY is ontwikkeld voor wegtoepassingen die ook een lichte off-road mobiliteit vereisen.

IVECO gaf de preview van de nieuwe truck in de fabriek in Madrid, tijdens een ceremonie voor de uitreiking van de World Class Manufacturing Gold Medal.

Op vrijdag 2 juni vond in de fabriek van IVECO in Madrid, in aanwezigheid van Sergio Marchionne, Chairman van CNH Industrial, Richard Tobin, Chief Executive Officer van CNH Industrial en de Board of Directors van CNH Industrial, de uitreikingsceremonie plaats voor de World Class Manufacturing (WCM) Gold Medal.

De belangrijke gebeurtenis bood meteen ook de kans om al een voorproefje te geven van een splinternieuwe truck die in september op de Europese markt komt. IVECO is namelijk bezig met de voorbereidingen voor de lancering van de Stralis X-WAY, een truck die met het hoogste nuttige laadvermogen in zijn segment de lat opnieuw hoger legt voor lichte off-road opdrachten door het beste van de technologie van IVECO wat brandstofefficiëntie en veiligheid betreft, te combineren met de sterke chassisconstructie van het merk.

Pierre Lahutte, IVECO Brand President, verklaarde: “De Stralis X-WAY ontgint nieuw terrein voor opdrachten met zeer specifieke vereisten. Onze nieuwe X-WAY is ontwikkeld voor toepassingen op de weg en lichte off-road mobiliteit. Hij combineert de legendarische sterkte van het Trakker-chassis met alle brandstof besparende en veiligheidssystemen van de New Stralis. Hij biedt alle voordelen op het vlak van prestaties en comfort van onze geavanceerdste wegtrucks voor de lange afstand, zoals de recentste XP, samen met de robuustheid van onze taaiste off-road truck. Met de X-WAY kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze met gemak de ‘last mile’ aankunnen in de onverharde en soms lastige omstandigheden van werven waar ze moeten leveren. Een hoge productiviteit, veiligheid en een uitstekende TCO bij lichte off-road opdrachten: dat is wat onze klanten mogen verwachten van onze gloednieuwe truck.”

De Stralis X-WAY verlegt de grenzen met zijn uitzonderlijk lage leeggewicht. Gecombineerd met het stevige chassis levert dat in de Super Loader-versie (SL) met 8x4-chassis het hoogste nuttige laadvermogen in zijn klasse op. De SL-versie heeft een leeggewicht van slechts 9 ton, het laagste eigen gewicht van deze configuratie op de markt.

stralisxway003

Dankzij het ruime gamma zeer efficiënte motoren met een cilinderinhoud van 9, 11 of 13 liter kan voor elke opdracht een oplossing worden geboden. Alle motoren hebben een voortreffelijke brandstofefficiëntie en leveren krachtige prestaties. De Hi-SCR-motortechnologie – zonder EGR en zonder stilstaand regenereren – vermindert de uitstoot spectaculair, verhoogt de brandstofefficiëntie en verlaagt de onderhoudskosten. De technologie is bijzonder geschikt voor logistieke opdrachten in de vakhandel en bouw, die vaak plaatsvinden in stedelijke omgevingen waar EGR-systemen meer in het nadeel zijn wat roetproductie betreft. De afwezigheid van een EGR-systeem – dat het specifieke vermogen verlaagt – levert ook voordelen op voor het laadvermogen, omdat de truck lichter wordt.

De geavanceerde technologie, de ruime onderhoudsintervallen en de stevige constructie van de Stralis X-WAY voor de weg resulteren in opmerkelijke besparingen in onderhoud en reparaties. Schijfremmen drukken de kosten verder dankzij een hogere slijtagebestendigheid. Gecombineerd met het uitzonderlijk lage brandstofverbruik levert dat een uitstekende TCO op.

De brandstof besparende technologie omvat onder meer geavanceerde systemen als HI-CRUISE en de SMART Auxiliaries waarmee op de XP voor de weg een vermindering van het brandstofverbruik werd gerealiseerd van 11,2%, een cijfer dat gecertificeerd werd door TÜV SÜD, een van de wereldwijd toonaangevende organisaties voor technische dienstverlening.

De modulaire, opdrachtgerichte benadering van de Stralis X-WAY biedt de ultieme flexibiliteit om de truck af te stemmen op de specifieke vereisten van zeer uiteenlopende toepassingen. Hij biedt de keuze uit oplegger- en chassiscabineversies; verschillende assen, ophangingen, configuraties, motoren en versnellingsbakken; de Hi-Traction hydrostatische aandrijving; een ruim gamma motor- en versnellingsbak-PTO's; en on-road en off-road homologaties. Het ruime assortiment uitrusting en componenten, de sterkte van de structuur, en het lage leeggewicht creëren een truck die voor zeer uiteenlopende opdrachten kan worden geconfigureerd.

De Stralis X-WAY biedt de keuze uit verschillende cabines: de AD (Active Day), een korte cabine met laag dak, de AT (Active Time), een slaapcabine met laag of middelhoog dak, en voor het ultieme comfort, de AS (Active Space), een slaapcabine die ontwikkeld werd rond de chauffeur voor de langeafstandsopdrachten van de New Stralis XP. Chauffeurs zullen net zo comfortabel en veilig rijden tijdens de langere trajecten op de weg, als tijdens de kortere trajecten off-road wanneer ze vracht ophalen of leveren op een werf.

De truck wordt geproduceerd in de fabriek van IVECO in Madrid, de eerste productievestiging van de CNH Industrial Group die het Gold Level behaalde in het World Class Manufacturing-programma (WCM), een van de strengste normen voor het geïntegreerde beheer van productiefabrieken en -processen.

stralisxway004
(bron : IVECO)
Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle