Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
DEBA levert trucks aan Defensie

De Vossendaal in Etten-Leur kleurde de laatste weken steeds groener…legergroen om precies te zijn !


 
DEBA Bedrijfswagens, dealer van FIAT Professional en IVECO, is namelijk hoofdpartner in een Defensie project. Om dit te “vieren” en om klanten en geïnteresseerden hierover te informeren is er afgelopen zaterdag een open dag gehouden in Etten Leur. Deze open dag is goed bezocht geweest en heeft iedereen een inzicht in het proces van zo een aanbesteding gegeven alsook HOE de auto’s zijn opgebouwd. Uiteraard werd ook de rest van DEBA met trots getoond.
 
Tevens was deze open dag een “dankjewel” richting alle collega’s van DEBA want zo een groot project doe je altijd samen. Hieruit is het ludieke idee ontstaan om het thema aan team DEBA te hangen, iets wat met een klein beetje fantasie, debA-team is geworden. Eigen collega’s werden omgetoverd in een heus A-team lid incl. alle special effects. Zelfs de IVECO Daily voor dit jaar werd dus behalve de “dikke 180PK” motor ook qua uiterlijk extra dik als A-team busWaarom DEBA als partner in dit traject?

Maatwerk trucks
Deze Europese aanbesteding betrof een order van maar liefst 33 trucks welke geconfigureerd zijn voor zware off-road omstandigheden en zijn allemaal voorzien van 4x4 aandrijving.  Alle trucks zijn na de productie in de fabriek verder ‘custom-made’ gemaakt voor Defensie, dus voorzien van o.a. een laadbak, laadkraan/laadklep etc. etc. Eén van de trucks is zelfs omgebouwd tot lesvoertuig met dubbele bediening voor de instructeur. Kortom, een stukje maatwerk.
 
Training & 24/7 assistentie door DEBA op Curaçao
De service van DEBA gaat ver.. in dit geval zelfs tot de andere kant van de wereld ! De trucks worden door Defensie namelijk ingezet op de ABC-eilanden bestaande uit Aruba, Bonaire en Curaçao. DEBA heeft veel ervaring in wereldwijde service en monteurs zijn dan ook met enige regelmaat werkzaam in Nigeria, Liberia, Ghana en Suriname. Deze ervaring was voor Defensie doorslaggevend in hun keuze voor de combinatie van IVECO Defence & DEBA. 
Naast het technische aspect was het logistieke/transport proces een belangrijk issue in dit project. Ook dit was in handen van DEBA.
 
Goede gebruiksinstructies en voertuig onderhoud zijn essentieel voor een optimale inzetbaarheid van bedrijfswagens. Daarom worden alle monteurs en chauffeurs op Curaçao getraind door de specialisten van DEBA zodat men ter plekke zelf kleine onderhoudswerkzaamheden aan de trucks kan uitvoeren. In geval van specialistische en/of grotere werkzaamheden is DEBA dag én nacht standby voor technische ondersteuning en indien noodzakelijk wordt binnen 24 uur een monteur ingevlogen om ter plekke assistentie te gaan verlenen. Verregaande 24-uurs service dus.


 


Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle