Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
vacature_verkoopadviseur bedrijfswagensOplossingen bedenken voor de uitdagingen van onze klanten …  Dat ga jij doen !

Op zich niet zo heel moeilijk want we hebben in ons standaard productgamma maar liefst 10 verschillende bedrijfswagen modellen, dus in principe kun je hiermee al een redelijk passende bedrijfswagen samen stellen. En met wat creativiteit en verder maatwerk zorg je er gewoon voor dat je een 300% passende bedrijfswagen configureert aan de wensen van de klant.

FIAT Professional en IVECO klinken jou op dit moment wellicht nog niet heel bekend in de oren. Beide merken vonden hun oorsprong in Italië en zijn dé broertjes/zusjes van de merken Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, FIAT, Case New Holland tractoren.  Die horen namelijk allemaal bij dezelfde familie, Fiat-Chrysler en Case New Holland. En dat is echt een wereldspeler van formaat. Kijk voor een indruk maar eens op de sites van FCA en CNH !  Wist je trouwens dat FIAT een afkorting is van Fabbrica Italiana Automobili Torino en al sinds 1899 bestaat ?  Product introducties van nieuwe modellen vinden vrijwel altijd in Italië plaats en jij bent degene die dan op reis mag voor een korte training en uitgebreide testrit. #buongiorno

Meestal ben je onderweg, bedrijven bezoeken, onze klanten van morgen en overmorgen binnenhalen.
Uiteraard ga je ook langs bij onze bestaande klanten, even een bakkie koffie doen waarbij je natuurlijk doorneemt of alles nog steeds naar wens loopt en of we wellicht nog iets kunnen betekenen om hen verder te ontzorgen qua mobiliteit.
 
Soms pak je het gewoon een keer heel anders aan. Dan ga je lekker vroeg op pad en sta je ’s ochtends vroeg met verse koffie en een heerlijke gevulde koeken bij een bouwmarkt om bijvoorbeeld ZZP-klusbedrijven te ontmoeten. Uiteraard sta je daar niet met een grote truck, maar met de FIAT Talento ‘Squadra’, een supermooie bestelwagen met dubbele cabine, elegant zwart met mooie details, echt iets voor de ZZP-‘er.
 
Als één van de weinige 100%-bedrijfswagen dealers hebben we een grote ruime showroom én een terrein met meer dan 100 voorraadvoertuigen. Makkelijk om daar even met een klant af te spreken om alle mogelijkheden en verschillen te laten zien.  Soms ook ’s avonds want de meeste MKB ‘ers hebben overdag echt géén tijd voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Maar zo flexibel ben je dan natuurlijk wel.
 
Je collega’s van aftersales zorgen er altijd voor, ja inderdaad je leest het goed, altijd ..dus 24 uur per dag, 7 dagen per week, dat onze klanten mobiel blijven. Dus ook tijdens het Kerstdiner of diep in de nacht rukt onze servicedienst uit om klanten te helpen. Onze service is dan ook één van de sterke kanten van DEBA en dat doen we trouwens ook niet alleen om de hoek, maar ook gewoon in Curaçao, Gambia, Suriname, eigenlijk overal waar nodig. Dus we zijn nog altijd dé lokale bedrijfswagengarage, maar soms ook een kleine multinational.
 
Nieuwe mensen leren kennen doe je op verschillende manieren. Soms sta je gezellig in een skybox in de business lounge bij NAC of bezoek je één van de sportevenementen die we sponsoren of wordt je lid van de lokale business club. Je hebt altijd gespreksstof dankzij onze marketingactiviteiten. Geregeld worden er leuke en pakkende directmails verstuurd aan bepaalde doelgroepen welke je uiteraard even opvolgt met een telefoontje. Soms verzinnen we ook bijzonder leuke marketingaktie’s zoals www.vierdebouwvak.nl of maken we reclame met een type van de concurrent.. # Italiaanse Combo
 
Eén ding staat vast, géén dag is hetzelfde maar dat had je waarschijnlijk al in de gaten. En dat is wel zo fijn, want anders verveel je je snel.
 
Uiteraard krijg je bij deze job een mooie (en uiteraard Italiaanse) auto van de zaak. Je maakt immers best wat kilometers in jouw verkooprayon tussen Bergen op Zoom en Breda.  Soms ga je ook gewoon lekker op pad met een dikke demo bedrijfswagen. Is op die manier ook meteen een stuk makkelijker om een bedrijfswagen te promoten dan vanuit een brochure.

Bijna vergeten, iets over DEBA...
DEBA Bedrijfswagens is in 1980 opgericht en er werken vandaag de dag 70 mensen verspreidt over drie vestigingen. We zijn vanuit de importeur/fabrikant van FIAT en IVECO aangesteld als hoofddealer voor West-Brabant en Zeeland, en dat wordt je natuurlijk niet zo maar.
Je zult je bij DEBA Bedrijfswagens zeker gaan thuis voelen, we zijn immers een familiebedrijf met fijne collega’s en een platte organisatiestructuur.
Voor meer informatie kun je even verder lezen op www.deba-trucks.com , maar dat heb je ongetwijfeld al lang gedaan. 

Waarschijnlijk zit je nu te denken ..amai dat lijkt me wel wat. Wacht dan zeker niet te lang om contact met ons op te nemen, we zoeken immers maar één verkoper. 
Stuur een e-mail naar vacature@deba-trucks.com Een CV mag erbij, maar jouw motiverende verhaal is veel belangrijker voor ons.
 
Als je deze job echt heel graag wilt, dan bel je meteen even met onze salesmanager Jeroen Poppelaars, 06-51328509.
Dan heb je meteen een streepje voor en bellen is natuurlijk sowieso sneller dan mailen.
 
Deze job is helaas niet voor iedereen weggelegd.
Gedrevenheid, commerciële drive, klantgerichtheid en creativiteit zijn echt essentieel.
En natuurlijk enthousiasme, maar dat spreekt voor zich.
Soms heb je contact met een eenmanszaak en andere keren met een directeur van een multinational.
Dat je makkelijk een klik hebt met verschillende mensen is daarom ook best handig.

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken ;
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je visitekaartjes te laten drukken zodat je op pad kunt !


                                                                                                                                                                                                                      Eerst geluid (hard) aan, dan kijken...


Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle