Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
Geen BedrijfsautoRAI in 2017

Er komt in 2017 geen BedrijfsautoRAI. In overleg met het Tentoonstellingscomité hebben RAI Amsterdam en RAI Vereniging besloten het grootste bedrijfsautoevenement van Nederland niet door te laten gaan.

BedrijfsautoRAI2015 (28)
Ondanks een succesvolle editie in 2015 heeft een aantal truckmerken aangegeven niet deel te nemen aan de 2017 editie. Hiermee valt volgens de organisatie de basis weg voor een BedrijfsautoRAI. In overleg met de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging zal gekeken worden of een beursconcept met carrosserie- en trailerbouw als basis wel doorgang kan vinden in 2017. De BedrijfsautoRAI stond gepland voor 17 tot en met 21 oktober 2017.

De BedrijfsautoRAI is al een aantal edities opgebouwd rondom vier productsegmenten: trucks, bestelauto’s, speciale voertuigen en onderdelen & accessoires. De truckmerken vormden met hun prominente stands en aantrekkingskracht één van de pijlers van de beurs. Ids Boersma, directeur RAI Exhibitions: “Bezoekers verwachten op een BedrijfsautoRAI alle grote Europese merken te zien, op officiële merkenstands. Helaas hebben een aantal truckmerken aangegeven niet mee te zullen doen, waardoor de bodem eruit valt. We hebben alle mogelijke scenario’s de revue laten passeren, maar helaas verandert dit niks in de keuze van de truckfabrikanten.”

Er gingen al langer geruchten dat bepaalde truckimporteurs in Nederland niet meer wilden inzetten op een volgende editie van de BedrijfsautoRAI. De BedrijfsautoRAI kent de laatste 10 jaar sowieso een historie van ‘stotteren’: wel doorgaan, of toch niet, of toch misschien in een aangepaste versie. Ook nu weer wil de beursorganisatie dus een ‘trailerevenement’ organiseren. Dat wilde men ook in 2014 al, nadat in 2013 de BedrijfautoRAI werd afgeblazen. Uiteindelijk ging ook die alternatieve versie niet door.Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle