Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
Vernieuwde Fiorino vanaf 9.950

Fiat Professional rust de vernieuwde Fiorino uit met Euro 6 motoren, licht opgefrist uiterlijk en nieuwe functionele mogelijkheden. In mei staat de vernieuwde Fiorino met 21% bijtelling, 4 jaar garantie en 4 jaar 0% rente op financiering bij de Fiat Professional dealer. Prijzen beginnen vanaf € 9.950 (exclusief BTW en BPM).Fiat Professional verkocht in totaal 370.000 exemplaren van de vorige generatie Fiorino. Om dat succesverhaal voor te zetten wijzigt het Italiaanse bedrijfswagenmerk de Fiorino op essentiële punten, zoals het nieuwe geïntegreerde infotainment-systeem. De compacte afmetingen van de vernieuwde Fiorino lenen zich wederom ideaal voor gebruik in de stad. Ondanks zijn compacte formaat beschikt hij over een indrukwekkend laadvermogen van 2,5 m3 en laadvermogen tot 660 kg. Ook op gebied van prestaties, onderhoudskosten, comfort en functionaliteit behoort de Fiorino tot de top van zijn segment.

Stijl en functionaliteit
Het exterieur behoudt zijn kenmerkende ontwerp met hoge koplampen voor perfect zicht. De voorbumper is gewijzigd en is meer in lijn met het nieuwe familiegezicht van Fiat Professional. Compleet nieuw zijn de 15-inch wielen. Ook in praktisch opzicht is het ontwerp doordacht: de laadruimte is eenvoudig toegankelijk gemaakt door de 180 graden te openen achterdeuren met ergonomisch verticaal geplaatste handgrepen. Optioneel is de inklapbare passagiersstoel die dienst kan doen als tafel (half ingeklapt) of plaats kan bieden om extra goederen te vervoeren (volledig ingeklapt). Het instrumentencluster is uitgerust met nieuwe graphics en permanente achtergrondverlichting voor een beter zicht. Het dashboard is verder verrijkt met een nieuw opbergvak en het nieuwe geïntegreerde 5-inch infotainment-systeem, bestaande uit onder meer radio, Bluetooth, USB, AUX en MP3-speler.


Motoren en veiligheid
Het uitgebreide aanbod van motoren – alle Euro 6 – bestaat uit twee 1.3 MultiJet-dieselmotoren (80 en 95 pk), een 1.4 Fire-benzinemotor met 77 pk en de 1.4 MultiAir-bifuel (CNG/benzine) met 70 pk. De Fiorino is overigens de enige bifuel in zijn segment. Beide dieselmotoren zijn plezierig om mee te rijden, zijn onderhoudsvriendelijk en presteren zowel zuinig als krachtig. De EcoJet-versie maakt brandstofbesparing mogelijk door de toepassing van het start/stop-systeem, een slimme dynamo en een variabele oliepomp. In combinatie met Comfort-Matic, de gerobotiseerde automatische transmissie, kent de Fiorino een fabrieksopgave van 3,8l/ 100 km in de gecombineerde cyclus en een CO2-uitstoot van 100 g/km. In vergelijking tot de handgeschakelde versie zonder EcoJet bedraagt het verschil in brandstofbesparing: 14%. Zowel de 1.3 MultiJet 80 Comfort-Matic als de handgeschakelde versie kwalificeren zich, in combinatie met de optionele EcoJet-versie, voor 21% bijtelling. De vernieuwde Fiorino biedt een waslijst aan veiligheidssystemen, zoals ABS met EBD, ESC met ASR, HBA, Hill Holder, parkeersensoren, voor- en zij-airbags.

Fiorino Adventure
Voor de ruwe bolster is er de Adventure. Deze uitvoering omvat Traction+, 15-inch wielen met M+S-banden, meer bodemvrijheid, extra bescherming aan weerszijden en voorbumper met skid plate. De meest aantrekkelijke eigenschap van de Adventure is misschien wel het Traction+ systeem met elektronisch sperdifferentieel dat de tractie verbetert bij weinig grip.  In mei staat de vernieuwde Fiorino met 21% bijtelling bij de Fiat Professional dealer. Fiat Professional biedt de Fiorino momenteel extra aantrekkelijk aan dankzij de 4+4 deal met 4 jaar garantie en 4 jaar 0% rente. Prijzen beginnen vanaf € 9.950 (exclusief BTW en BPM).


(bron : persbericht FIAT Nederland)

Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle