Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
DEBA promotrailer bij BikeMotion / Ride with the Pros !

De DEBA promotrailer is dit weekend te vinden in Utrecht bij het fietsevent "Ride with the Pros" .
Nederlandse beroepswielrenners gaan (oud-)collega's die na hun carrière in de problemen zijn gekomen, ondersteunen. Er is een fonds in het leven geroepen waaruit die ondersteuning kan worden betaald. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het helpen bij het aftrainen of het betalen van een opleiding. Renners zijn vaak al jong prof geworden en hebben daardoor hun school lang niet altijd afgemaakt. 

Ook wielrenners die door een blessure niet meer kunnen koersen of renners die er na hun actieve carrière niet in slagen een 'gewone' baan te vinden, kunnen een beroep op het fonds doen. 
 

 

In Hal 8 van de Jaarbeurs begint het Village Départ vorm te krijgen! Morgenvroeg gaat het #RWTP15 peloton hier van start. Ook deelnemen? Je kunt je nog steeds inschrijven via www.rwtp.nl!

Posted by Ride with the Pros on zaterdag 17 oktober 2015

 

Volgens Tom Dumoulin is het echt niet zo dat profwielrenners na hun carrière nooit meer te hoeven te werken. "Ik mag niet klagen, maar als je het minimumloon verdient, hou je echt niks over om apart te zetten voor later."

Ook relatietherapie zou uit het fonds betaald kunnen worden. Volgens VVBW-voorzitter Bobbie Traksel kunnen er in een relatie spanningen ontstaan als een renner die tijdens zijn carrière heel veel weg is, daarna ineens veel vaker thuis is.  

Ride with the Pros

Het initiatief voor het fonds is genomen door de beroepsvereniging van Nederlandse profrenners, de VVBW. Om aandacht voor het fonds te vragen en geld in te zamelen, wordt in Utrecht vandaag Ride with the Pros georganiseerd. Dat is een evenement waarbij amateurs kunnen ervaren hoe het is om als een echte prof te leven. Niet alleen krijgen mensen tips en aanwijzingen van ploegleiders, mecaniciens en verzorgers, er wordt ook samen met de echte profs gekoerst. 

De liefhebbers en profs, zo'n 550 man bij elkaar, rijden een gezamenlijke toertocht van 85 kilometer rond Utrecht. Net als tijdens de afgelopen Tour de France is het village depart bij de Jaarbeurs in Utrecht. Het grootste deel van het inschrijfgeld dat de deelnemers betalen gaat naar het fonds. Het is de bedoeling dat Ride with the Pros een jaarlijks terugkerend evenement wordt, na afloop van het wielerseizoen. 
De Nederlandse profploegen LottoNL-Jumbo en Roompot Oranje zijn in Utrecht vertegenwoordigd, net als het Duitse Giant-Alpecin waar Tom Dumoulin onder contract staat. Het is volgens de organisator voor het eerst dat de Nederlandse ploegen en renners zo samenwerken. 

Onder de profs die meedoen zijn behalve Dumoulin ook Stef Clement, Tom Veelers, Maarten Tjalingii, Steven Kruijswijk en Sjoerd van Ginneken.

Behalve de toertocht is tot en met morgen ook de wielerbeurs Bike Motion Benelux in de Jaarbeurs. Daar zijn de nieuwste fietsen en onderdelen te zien, net als de trends op kledinggebied. Ook kan er een testrit op een MTB-parcours worden gemaakt en zijn er workshops over onder meer trainingsmethoden en het onderhoud van je fiets. 

Tom Dumoulin in de roze (DEBA) trui !
 

Meer info BikeMotion
Meer info Ride with the Pros

Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle