Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
IVECO Magelys is 'Coach of the Year 2016'

International Coach of the Year 2016

De nieuwe IVECO Magelys werd onlangs uitgeroepen tot “International Coach of the Year 2016”. De internationale jury van deze prestigieuze award koos de IVECO Magelys als winnaar dankzij onder andere de prijs-kwaliteit ratio, total cost of ownership, standaard specificatie en de gebruikte materialen. 

“We zijn erg trots dat de IVECO Magelys de overwinning heeft behaald in een zeer competitieve selectie aan deelnemers. Na een serie uitgebreide testritten en proeven heeft de Magelys bewezen het beste product te zijn, passend bij de groeiende vraag naar regionaal en internationaal passagiersvervoer. Naast het comfort voor de passagier is de Magelys ook het meest kostenefficiënt voor de operator.” Aldus Sylvain Blaise, hoofd van IVECO Bus. 

De Magelys wordt gefabriceerd in de IVECO Bus coach & bus productiefaciliteit in Annonay, Frankrijk. IVECO Bus is een merk van de CNH Industrial Group.

Europees Supporter van de All Blacks tijdens WK Rugby 2015

De IVECO Magelys Pro wordt door IVECO ingezet voor het transport van de All Blacks: De nationale rugby-federatie van Nieuw-Zeeland. Tijdens het WK Rugby 2015, dat wordt gehouden van 18 september tot en met 31 oktober, zullen de spelers van het comfort en gemak van de IVECO Magelys touringcar en drie IVECO Daily minibussen. 

De IVECO Magelys Pro, onlangs uitgeroepen tot “International Coach of the Year 2016”, was in zijn aanvankelijke configuratie voorzien van 57 zitplaatsen, werd voor het rugbyteam aangepast tot 46 zetels. Zo genieten de spelers en staff van nog meer comfort. Zo is de Magelys uitgerust met een reeks voorzieningen waaronder een koffiemachine, lederen zetels met verstelbare rugleuning, WiFi, satellietnavigatie, dubbele versterker voor audio en microfoons, USB-aansluitingen en 220V stopcontacten. 

De drie IVECO Daily minibussen zijn de eerste drie minibussen die door IVECO Bus worden afgeleverd met de Hi-Matic volautomatische versnellingsbak. Deze automaat is ontworpen voor maximale prestaties bij lage werkingskosten. De transmissie beschikt over 8 versnellingen en is sneller en nauwkeuriger dan de standaard versnellingsbak met 6 overbrengingen. De Hi-Matic automaat wisselt in minder dan 200 milliseconden van versnelling.Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle