Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
BedrijfsautoRAI 2015 is vol met 160 exposanten

Met nog 7 weken te gaan, telt de deelnemerslijst van BedrijfsautoRAI 2015 meer dan 160 exposanten en is het volledige beursoppervlak gevuld. Verspreid over de hallen 1 tot en met 7 en buiten op het voorterrein worden de nieuwste producten en diensten op het gebied van wegtransport en logistieke dienstverlening getoond.

De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI. Met een zeer complete beursvloer, biedt BedrijfsautoRAI 2015 de bezoeker een divers overzicht van de belangrijkste aanbieders binnen wegtransport en logistieke dienstverlening. Naast alle importeurs van zware bedrijfswagens is ook de trailer- en opbouwindustrie goed vertegenwoordigd.  Het speciale Bestelautoplein biedt een podium voor de nieuwste modellen van bestelautomerken als Volkswagen, Ford, Iveco, Fiat, Renault, Dacia en Nissan en dient tegelijkertijd als een fysieke ontmoetingsplek waar verschillende aspecten van het lichte bedrijfswagensegment worden belicht. Daarnaast is er een ruim aanbod van producten, diensten en systemen die bijdragen aan meer efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid binnen wegtransport en logistieke dienstverlening. Een voorlopig overzicht van exposanten is te vinden op de website van de BedrijfsautoRAI 2015.

Kennissessies bijwonen 
Komende editie van de BedrijfsautoRAI kunnen bezoekers gratis deelnemen aan  kennisprogramma’s die iedere beursdag worden aangeboden.  In de presentaties wordt vooral praktische informatie gegeven die ondernemers direct kunnen toepassen in hun bedrijfsvoering. Content partners EVO en TLN bieden in een eigen theater een gevarieerd programma aan voor hun achterban en in het InnovationLAB theater zijn er interessante sessies te volgen met de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen wegtransport en logistieke dienstverlening. Naast sessies met open inschrijving vinden er ook besloten sessies en doelgroepgerichte workshops plaats die alleen op uitnodiging van de organiserende partij te bezoeken zijn.

Online registratiemodule live
Registreren voor een beursbezoek en één of meerdere kennissessies is vanaf nu mogelijk op bedrijfsautorai.nl. Een bezoek is gratis wanneer men van een deelnemer aan de BedrijfsautoRAI, een brancheorganisatie of een andere partner van de beurs een uitnodiging ontvangt. Registratie van de uitnodiging voorafgaand aan het bezoek is wel verplicht, waarbij u tevens uw interesse voor het bijwonen van kennissessies naar keuze kunt aangeven. Via de online registratiemodule is tevens een overzicht van de kennissessies te vinden. De meeste sessies zijn gratis en voor iedere beursbezoeker toegankelijk. Vanwege het verwachte succes van de theaters wordt er aangeraden tijdig voor de gewenste sessie(s) aan te melden. Voor diegenen die geen uitnodiging ontvangen hebben, is het mogelijk om online toegangskaarten te kopen.Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle