Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
Groen, groener, groenst !

Allmotive B.V. in Goor heeft waarschijnlijk de meest duurzame bedrijfsvoertuigen binnen het meest “groene” dealernetwerk in de Benelux! Niet alleen levert Allmotive de bijzonder milieuvriendelijke en zuinige bedrijfsvoertuigen van het merk CityTransporter, ook aan haar dealernetwerk stelt zij hoge eisen op het gebied van duurzaamheid. 

Steeds vaker vragen gebruikers naar milieuvriendelijke en zuinige bedrijfsvoertuigen. Immers, de  milieuvoorschriften worden steeds strenger en binnen veel wagenparken valt er nog veel te verbeteren ten aanzien van duurzaamheid. Allmotive heeft jarenlange ervaring op het gebied van milieuvriendelijke transportoplossingen. CityTransporter is een uniek concept. Het is de meest duurzame, compacte en prijsbewuste bestelwagen die in de Benelux leverbaar is. CityTransporter is bijzonder veelzijdig vanwege de geringe breedte van het voertuig, is het bijvoorbeeld geschikt om op moeilijk bereikbare plaatsen zoals fietspaden en in de binnenstad ingezet te worden. Het interieur van de CityTransporter is daarbij verrassend ruim met voldoende opbergmogelijkheden en in de dubbele-cabine variant zelfs genoeg zitruimte voor 3 personen! Diverse uitvoeringen en opbouwen zijn geheel naar wens te realiseren, zoals bijvoorbeeld open laadbakken, veegvuilopbouwen, kipperopbouwen, koel-en vriesopbouwen en marktwagenopbouwen. Allmotive B.V. is niet alleen importeur van Citytransporter voor de gehele Benelux, ook bij de ontwikkeling van vormgeving en constructie van deze groene lichte bedrijfswagens is zij nauw betrokken. De CityTransporter is bijzonder veelzijdig en wordt volledig op maat gemaakt, waarbij naast benzinemotoren gekozen kan worden voor 100% elektrisch of op GroenGas rijden.

Momenteel is Allmotive B.V. bezig met een grootschalige uitbreiding en optimalisatie van haar dealernetwerk om zodoende de servicegraad en spreiding nog verder te verbeteren. Allmotive heeft sinds begin dit jaar een heel aantal nieuwe dealers mogen begroeten die hun sporen in bedrijfswagenland reeds verdiend hebben. Er is bewust gekozen voor aanstelling van dealers die net als Allmotive groot belang hechten aan milieuverantwoord ondernemen. CityTransporter is voor vele dealers een zeer gewenste uitbreiding van de bestaande productenrange met het zwaartepunt op duurzaam ondernemen.

Allmotive B.V. is blij met de verdere optimalisatie van het dealergebied. Allmotive is zeer positief over de aanstelling van de nieuwe dealers. Duurzaam ondernemen zal de komende jaren een steeds grotere vlucht gaan nemen. Niet alleen bij gemeentes, provincies en semi-overheden, maar ook het MKB en met name het binnenstedelijk vervoer zal in sterk toenemende mate te maken krijgen met strengere milieu-eisen. Binnen de Benelux is CityTransporter op dit gebied een unieke speler op de markt. Er is geen ander merk dat zoveel laadcapaciteit op duurzame wijze met een compact jasje kan combineren. Allmotive is trots op het merk CityTransporter en wil dit graag etaleren. Breng ook eens een bezoekje aan ons Experience Center in Goor en ervaar de CityTransporter zelf !Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle