Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
Dealerschap City Transporter

DEBA blijft milieu-verantwoord ondernemen en kiest voor Allmotive B.V.

Sinds 30 april jl. mag DEBA Bedrijfswagens BV zich officieel CityTransporter dealer noemen! Voor de regio Zeeland en West-Brabant is DEBA vanuit de vestingen Etten-Leur en Kapelle als dealer aangesteld. Allmotive BV in Goor is officieel importeur van het Chinese merk CityTransporter; de meest duurzame, compacte en prijsbewuste lichte bestelwagen in de Benelux.


“Als onderneming realiseren wij ons terdege dat wij een verantwoordelijkheid hebben in het verminderen van de milieu-belasting. Allmotive heeft met CNG én 100% elektrisch aangedreven voertuigen zeer betrouwbare oplossingen voor energiebesparing en reductie van CO2 uitstoot. Dat is voor ons één van de redenen geweest om CityTransporter toe te voegen aan ons productengamma”, aldus Mark Scheffers, Operationeel Directeur van DEBA Bedrijfswagens BV. “Daarnaast kiezen wij bewust voor verbreding van onze dienstverlening. Dat heeft te maken met de steeds lagere onderhoudsbehoefte van voertuigen. De technologie maakt grotere onderhoudsintervallen mogelijk, waarbij voor de berijder het TCO (Total Cost of Ownership) steeds lager wordt. Door deze verbreding in aanverwante activiteiten zijn wij –als aftersales gedreven organisatie- in staat ook in deze tijd te blijven groeien en ons bestaansrecht te verstevigen. Wanneer wij uitbreiden wordt altijd getoetst of de uitbreiding past binnen onze eisen van kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau. Allmotive met CityTransporter past perfect in dit plaatje. Een kwaliteitsproduct dat als een echt werktuig dient te worden beschouwd en door zijn specifieke kenmerken een absolute toegevoegde waarde is voor ons aanbod van transport oplossingen. Voor optimale mobiliteit hanteert DEBA een full service concept; advies, verkoop, service (24 uur per dag, 7 dagen per week!), verhuur, lease, schadeherstel en specifieke technische oplossingen.

DEBA is naast CityTransporterdealer tevens dealer van Iveco en Fiat bedrijfswagens. Dankzij dit zeer brede productengamma van de lichtste bedrijfswagen tot de zwaarste truck kan DEBA tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. DEBA kenmerkt zich als echt familiebedrijf waar lange dienstverbanden de regel zijn en dat is iets waar we trots op zijn. Verder houden we niet van teveel “poespas” maar helderheid en eerlijk zaken doen. CityTransporter past perfect in deze bedrijfsfilosofie.”

Allmotive kan met CityTransporter tegemoet komen aan de steeds grotere vraag naar duurzame mobiliteit. Mede door aanscherpingen binnen de milieuwetgeving, maar zeker ook door verhoogd bewustzijn bij bedrijven om milieu-verantwoord te ondernemen. Eindgebruikers kiezen steeds vaker voor duurzame oplossingen. Een pad dat overheden, gemeentes en provincies reeds jaren geleden zijn ingeslagen en waar CityTransporter haar kwaliteit reeds heeft kunnen bewijzen.Allmotive is de trotse importeur voor CityTransporter in de Benelux en bovendien nauw betrokken bij de ontwikkeling en constructie van de lichte bedrijfswagen welke in China geproduceerd wordt en bij Allmotive verder opgebouwd. Allmotive B.V. is blij met de toetreding van DEBA aan het dealernetwerk. “Een beduidende organisatie die sinds 1980 bestaat en haar sporen in bedrijfswagenland reeds verdiend heeft”, aldus Leo la Gro, Directeur Networks & Sales bij Allmotive. B.V. “DEBA Bedrijfswagens geeft aan, te staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau, hetgeen tevens waarden zijn waarmee Allmotive in de markt opereert.”

internetsite CityTransporter Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle