Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen
DEBA Bedrijfswagens wederom gecertificeerd als Erkend DuurzaamDEBA Bedrijfswagens is sinds 2010 een officieel Erkend Duurzaam truckbedrijf en heeft sinds die tijd alle hercertificeringen succesvol doorstaan. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat DEBA in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.
 
Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk ? Op die vraag heeft DEBA een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar smeermiddelen gebruiken die bijdragen aan een laag brandstofgebruik en restmaterialen op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Dat doen we door onze afvalstromen gescheiden aan te bieden. Om dat optimaal mogelijk te maken stellen we al bij het inkopen eisen aan de verpakking waarin materialen worden geleverd. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.”
 
Ook als werkgever hebben we de zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt DEBA zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van diverse (sport) evenementen zoals bijvoorbeeld Ride for the Roses van het KWF.
 
Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het truckdealerbedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de gesprekken met klanten besteedt [dealernaam] heel veel aandacht aan het beperken van de uitstoot van trucks door over de juiste inzet van het voertuig te adviseren. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar voertuigen met lage emissies die heel specifiek zijn samengesteld voor het werk dat onze klant voor dit voertuig heeft. Als geen ander kunnen wij onze klanten dan ook informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit in combinatie met een laag brandstofgebruik.. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu worden geleverd; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”
 
Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig.


Vorige | Overzicht | Volgende
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle