DEBA sponsort Tour du ALS 2018

DEBA is trotse sponsor van Tour du ALS 2018 en 2RIDE.nl !

Wat in eerste instantie bedoeld was als een fietstocht in Frankrijk voor een besloten groep, is uitgemond in een jaarlijks terugkerend sportief evenement. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen fietsers, hardlopers en wandelaars jaarlijks de Mont Ventoux. Tour du ALS streeft ernaar om jaarlijks maximaal 1.500 deelnemers te genereren die ieder € 1.500,- bijeenbrengen, € 1,- voor iedere ALS-patiënt in Nederland.

Onder de deelnemers zijn ook ALS-patiënten, die omringt door een team van vrienden de top bereiken. Gesteund door de vele supporters die hen enthousiast aanmoedigen langs de weg. Een waar eerbetoon aan wie eerder de strijd verloor. Op deze manier zet Tour du ALS hun strijd voort tegen deze genadeloze ziekte.

Mont Ventoux
De Mont Ventoux is de ultieme uitdaging voor iedere wielrenner, hardloper of wandelaar. De berg in het zuiden van Frankrijk is berucht door de barre omstandigheden, als etappe in de Tour de France, de moeilijkheidsgraad en het kale maanlandschap. Vandaar de bijnaam van de Mont Ventoux, ‘Kale Berg’. Tour du ALS biedt drie verschillende uitdagingen met stijgingspercentages tot maar liefst 12,4%. 

 

 

 

 

Meer nieuwsberichten

Wat is uw uitdaging?

Wij nemen hem graag aan!

Daag ons uit