IAA 2018 : een dieselvrije stand bij Iveco!

De Iveco stand op IAA 2018 zal lijken op een Lage Emissie Zone. In samenwerking met Shell zal Iveco enkel alternatieve elektrische, CNG of LNG voertuigen tentoonstellen.

Op de stand zal Iveco 18 voertuigen tentoonstellen die duurzame oplossingen bieden voor mobiliteit van stadstransport tot langeafstandsvervoerzijn, waaronder vijf versies van de Daily Hi-Matic Natural Power, een Daily Electric Minibus, twee Eurocargo’s in CNG-versie, een 26-tons Stralis NP 400 bakwagen met Carrier Supra CNG technologie en niet minder dan 7 versies van de Stralis NP, inclusief een Stralis X-Way Natural Power uitgerust met een Cifa elektrische betonmolen. Het merk zal eveneens experts uit de industrie uitnodigen om deel te nemen aan rondetafel- en workshopbijeenkomsten om de energietransitie in de transportsector en aanverwante onderwerpen te bespreken.

Pierre Lahutte, president van Iveco, licht dit toe: “De druk op diesel neemt toe: de publieke opinie keert zich ertegen. Europese instellingen en nationale regeringen voeren aangepast beleid en subsidies in om de omschakeling van transportvloten op milieuvriendelijke technologieën te ondersteunen. Tijdens de IAA, zal Iveco laten zien dat haar elektrisch, CNG en LNG aanbod vandaag beschikbaar is als een rendabel alternatief voor dieselvoertuigen.”

 

 

Meer nieuwsberichten

Wat is uw uitdaging?

Wij nemen hem graag aan!

Daag ons uit