Fiets 4 Daagse Hoeven 2019

Op Hemelvaartsdag 30 mei 2019 start voor de 48ste keer de landelijk bekende “fiets4daagse Hoeven” in het recreatiedorp Hoeven, gemeente Halderberge.

Tot en met zondag 2 juni kunt u 4 dagen genieten van de mooiste routes, die in West Brabant zijn uitgezet. Dit jaar belooft weer als vanouds veel Brabantse gezelligheid met veel verrassingen en extra activiteiten.

Elke dag tussen 08.00 uur en 13.00 uur kunt u vanaf het mooie monumentaal vertrekpunt Conferentiecentrum “Bovendonk” starten. Dit Fietsvierdaagse Centrum is gelegen aan de Hofstraat 8 in Hoeven. Het centrum is ook het eindpunt van de dagelijkse routes en daar kunt u nog lange tijd nagenieten op het gezellige binnenplein vol met activiteiten.

Bij een event zoals een fiets4daagse komen nogal wat logistieke werkzaamheden kijken voor de organisatie. Dankzij sponsoring van een ruime IVECO Daily bestelwagen door DEBA Bedrijfswagens is de logistieke mobiliteit goed geregeld !

DEBA wenst de organisatie van de fiets4daagse Hoeven veel succes met alle voorbereidingen en alle deelnemers veel fietsplezier !

Meer nieuwsberichten

Wat is uw uitdaging?

Wij nemen hem graag aan!

Daag ons uit