FIAT bedrijfswagenweken

10 tot 31 maart 2018

Of het gaat om betrouwbaarheid, laadvermogen, brandstofverbruik, in- en ombouwmogelijkheden of TCO. U kunt als vakman rekenen op de bedrijfswagens van Fiat Professional. Van 10 t/m 31 maart is het ook financieel aantrekkelijk rekenen. U profiteert tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken van: 

✓ Onverslaanbaar voordeel op alle modellen.
✓ 0% rente bij financiering.
✓ Rijden binnen 10 dagen. 

Dus kom direct in actie ; neem contact op via 076 5034960 of kom gewoon langs bij onze vestigingen.

ONVERSLAANBAAR VOORDEEL
Op alle Fiat Professional modellen profiteert u tijdens de Bedrijfswagenweken van extra voordeel. Tot ruim € 2.900 op de compacte Fiorino, € 4.100 op de comfortabele Doblo, € 7.300 op de populaire Talento, tot € 8.100 op de onverwoestbare Fiat Ducato. Of verlaat de gebaande paden en kies voor de ruige Fullback met voordeel tot ruim € 5.400. 

AANTREKKELIJKE LEASEPRIJS PER MAAND
U rijdt al een Fiorino voor € 165 per maand of een Talento voor slechts € 362 per maand. Financier uw nieuwe bedrijfswagen met financial lease en profiteer van investeringsaftrek, vaste maandelijkse leasetermijnen en behoud van liquide ruimte om te ondernemen. Alleen tijdens de Bedrijfswagenweken met 0% rente op de financiering.

 

BINNEN 10 DAGEN RIJDEN
Wilt u snel over uw nieuwe bedrijfswagen beschikken? Kies dan voor een van de geselecteerde voorraadmodellen Op deze voertuigen profiteert u van zeer aantrekkelijk voordeel, een scherp financieringsaanbod en rijdt u binnen 10 dagen weg naar de volgende klus.

DUCATO PRO EDITION: VANAF €17.955
Informeer ook zeker even naar de gelimiteerde Ducato Pro Edition. Robuust, efficiënt en krachtig. En uitgerust met veel opties. Radio U-connect 5” touchscreen navigatie met DAB en bluetooth. Tecno dashboard. Automatisch geregelde airconditioning. Cruise control met snelheidsbegrenzer. Parkeersensoren. En nog veel meer. Voor veel minder. Want u rijdt ‘m al vanaf € 17.955,-... de speciale Ducato Pro Edition! Van Professionals, voor professionals! 

 

Disclaimer : 
De Bedrijfswagenweek acties zijn geldig van 10 tot en met 31 maart 2018. Bedragen zijn exclusief BTW/BPM, afleverkosten en leges. Financiering op basis van financial lease via FCA Capital Netherlands B.V. op basis van 36 maanden 0% rente. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering. Kijk voor de verkoopvoorwaarden op fiatprofessional.nl. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. 

Meer nieuwsberichten

Wat is uw uitdaging?

Wij nemen hem graag aan!

Daag ons uit