DEBA gaat verder als IVECO Schouten

per 1 januari 2020

Graag informeren we u over het laatste nieuws rondom DEBA Bedrijfswagens. Vanaf 1 januari aanstaande gaan wij namelijk verder als IVECO Schouten. Deze naamsverandering volgt op de overname van DEBA Bedrijfswagens door IVECO Schouten in juli van dit jaar. De vestigingen in Kapelle en Etten-Leur gaan vanaf 2020 dus naar buitentreden onder de nieuwe naam.

Familiebedrijf IVECO Schouten timmert al een halve eeuw aan de weg. Ook DEBA Bedrijfswagens is een familiebedrijf dat sinds 1980 bestaat en bekend staat als een toonaangevende IVECO en Fiat Professional dealer in de regio Zeeland en West-Brabant.

Sterk collectief
Met de toevoeging van de DEBA Bedrijfswagens vestigingen bestaat IVECO Schouten nu uit twaalf vestigingen in Nederland. IVECO Schouten is een serieuze speler in de markt en niet meer weg te denken uit de branche. Door de samenvoeging van DEBA Bedrijfswagens en IVECO Schouten is een sterk collectief ontstaan. De door DEBA opgebouwde specialismes zoals de verregaande specialisatie in campers, en de expertise op het gebied van carrosseriebouw en export van parts, worden dankbaar door IVECO Schouten omarmd en zullen verder uitgebouwd worden.

Wijzigingen
Met ingang van 1 januari 2020 veranderen uiteraard ook het Kamer van Koophandel, het btw-nummer en het rekeningnummer van DEBA Bedrijfswagens. Hieronder staan alle nieuwe gegevens:

IBAN: NL53 DEUT 0319 8333 64
KvK-nummer: 64542815
Btw-nummer: NL855711504B01

Gelieve deze gegevens in uw administratie te wijzigen, zodat de facturatie correct doorgang kan vinden

Fijne feestdagen
We wensen u hierbij alvast hele fijne feestdagen en de beste wensen voor 2020. Vanaf het nieuwe jaar gaat het sterke collectief met de nieuwe naam IVECO Schouten fris van start!

Als er vragen/opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met Erik den Dekker en Jeroen Poppelaars.

Meer nieuwsberichten

Wat is uw uitdaging?

Wij nemen hem graag aan!

Daag ons uit