Laadklepservice

Laadklepservice

Een defect aan uw laadklep kan zorgen voor vervelende situaties en vertraging van uw werkzaamheden. 
Daarnaast zijn laadkleppen arbeidsmiddelen en moeten ze derhalve minimaal eenmaal per jaar gekeurd worden om de veiligheid van uw werknemers te verzekeren.

DEBA kan op al haar vestigingen uw laadkleppen inspecteren, repareren en vervolgens goedkeuren volgens de normen van het BOVAG AMTeK keuringssysteem. Dit systeem draagt op deze manier bij aan betrouwbaar en veilig materieel waarmee de doorstroming op de weg wordt bevorderd.

Via deze keuring voldoen uw laadkleppen aan de vereisten uit de Arbowet. Onze medewerkers hebben de noodzakelijke trainingen doorlopen en onze werkplaatsen zijn uitgerust met de middelen die nodig zijn om de laadkleppen te testen en te laten voldoen aan de geldende veiligheidseisen.
Om storingen aan uw laadklep te voorkomen adviseren wij u om deze laadklepkeuring samen met de jaarlijkse APK van uw bedrijfswagen uit te laten voeren.

Als een laadklep de keuring heeft doorstaan, ontvangt u het volgende; 

  • Een sticker met een individueel keuringsnummer voor op de laadklep
  • Een checklist met alle keuringspunten

Bij eventuele controle moet u de keuringsbewijzen kunnen tonen. Bovendien is het keuringsbewijs een belangrijk document voor uw verzekeringsmaatschappij.