Keurmerken & Kwaliteitsborging

Voor de beste dienstverlening

Kwaliteitsborging

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onderdeel van onze kernwaarden. 
We leggen de lat voor ons zelf erg hoog en laten ons daarom controleren door externe partijen op het gebied van kwaliteit.

ISO certificering

Om onze kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen laten wij jaarlijks ons kwaliteitsmanagementsysteem extern beoordelen conform de strenge eisen van ISO 9001, een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO).


In oktober 2017 heeft DEBA haar ISO certificaat opnieuw behaald. ISO 9001:2008 is omgezet naar ISO 9001:2015. De norm legt een directe koppeling tussen de bedrijfsstrategie en de operationele bedrijfsvoering. Belangrijk hierbij is het ‘risicogericht’ denken oftewel, welke acties moeten ondernomen worden om risico’s en kansen op te pakken.

Het behalen van de nieuwe certificering houdt in dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de auditcriteria, namelijk:

  • DEBA is in staat te waarborgen dat er wordt voldaan aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving;
  • DEBA is in staat te waarborgen dat er wordt voldaan aan contractuele verplichtingen;
  • DEBA effectief is ingericht om de gestelde organisatiedoelen te bereiken.

 Het gebruik van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015 stelt DEBA in staat consequent onze producten/diensten te leveren welke voldoen aan de eisen van de klant. Ook is DEBA actief bezig om de klanttevredenheid te verhogen door gebruik te maken van een eigen systeem.

Heeft u vragen over ons kwaliteitsbeleid ? Neem dan even contact op met Avelien Melaard, telefoon 076 5034960.

Erkend Duurzaam gecertificeerd

DEBA Bedrijfswagens heeft ook het certificaat 'Erkend Duurzaam'. 'Erkend Duurzaam' is het duurzaamheidsprogramma voor ondernemers in de mobiliteitsbranche dat gezamenlijk door de branche (RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA) is ontwikkeld. Dit certificaat moet jaarlijks worden vernieuwd, en dus vinden er jaarlijks audits plaats. In november 2017 heeft DEBA haar Erkend Duurzaam certificaat opnieuw behaald. Dit is het bewijs dat DEBA in alle facetten van haar bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

DEBA heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd. Duurzaam betekent dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Ook buiten het bedrijf nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door diverse clubs en initiatieven te sponsoren. 

BOVAG

DEBA is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. 

Vragen of Opmerkingen?

Neem contact met ons op!

Contactgegevens