Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen

FIAT DoblÚ Cargo

Nu nog meer ruimteDe nieuwe Fiat Doblò Cargo is toonaangevend op het gebied van prestaties en functionele voorzieningen, laadcapaciteit, een gunstig brandstofverbruik en lage operationele kosten. De nieuwste Fiat bedrijfsauto is uitermate geschikt voor professionals die dagelijks vele uren doorbrengen in de auto: zowel in de stad met veel stops, maar ook op langere ritten en op de snelweg. De nieuwe Doblò Cargo is voor deze gebruikers ontworpen met veel ruimte, lage onderhoudskosten en een aangenaam rijgedrag. De besteller is eenvoudig te laden en te lossen, en dat gecombineerd met een hoog veiligheids- en comfortniveau.


 

De indrukwekkende features
De nieuwe Doblò Cargo is gebouwd op een nieuw platform en zet nieuwe maatstaven in zijn 
klasse: een laadlengte tot 2,17 meter, een breedte tussen de wielkasten van 1,23 meter, een laadruimte variërend van 3,4 tot 4,2 m3, een laadvermogen uiteenlopend van 750 tot 1.000 kilo, een gecombineerd brandstofverbruik van slechts 4,8 liter/100 km en een actieradius van maar liefst 1.250 kilometer (met de 1.3 MultiJet 90 pk motor). Deze toonaangevende eigenschappen leveren grote voordelen op voor de gebruiker op het gebied van optimaal gebruiksgemak en verlaging van de  onderhoudskosten. De laadruimte is aanzienlijk groter dan van het voorgaande model: vierkant, ordelijk en volledig te benutten, terwijl het laden en lossen wordt vereenvoudigd door de schuifdeuren aan de zijkanten en de grote achterdeuren. De Doblò Cargo zorgt door zijn design en ruimte voor een nieuw referentiekader in zijn
klasse: een kenmerkend front, gestroomlijnde flanken met stoere wielkasten en een achterkant met een uitstekende toegankelijkheid. De verschijning van een robuuste auto wordt verder versterkt door de binnen- en buitenafmetingen, die groter zijn dan die van zijn voorganger. Deze ontwikkeling werd bij Fiat Professional in 2006 ingezet met de introductie van de nieuwe Ducato en in 2007 met de nieuwe Scudo, die allebei groter en ruimer waren dan de respectievelijke voorgaande modellen.


 
 

Betrouwbare, milieuvriendelijke motoren
De Fiat Doblò Cargo wordt uitgebracht met een 1.4 benzine motor van 95 pk en drie dieselmotoren: de tweede generatie 1.3 MultiJet (90 pk), de 1.6 MultiJet (105 pk) en de 2.0 MultiJet (135 pk). De krachtbronnen voldoen allemaal aan de Euro 5 emissienorm en blinken uit in rijplezier, uitstekende prestaties, zijn geluidsarm en hebben lage gebruikskosten. Zowel op het gebied van brandstofverbruik als onderhoud. Daarnaast zijn ze betrouwbaar en milieuvriendelijk. De Euro 5 motoren zijn standaard uitgerust met het nieuwe Start&Stop systeem en een partikelfilter (bij de dieselmotor). De motorenreeks wordt uitgebreid met de Natural Power versies (gebruikmakend van zowel benzine als aardgas) en een nieuwe dieselversie met gerobotiseerde versnellingsbak.


De reeks

De reeks bestaat uit vijf verschillende koetswerkvarianten: een korte en lange wielbasis van, een high top van en de volledig nieuwe korte en lange wielbasis platform cabine versie, die gemakkelijk en goedkoop kan worden opgebouwd voor specifieke doelgroepen (koelopbouw, pick-up bak en als kieper). Er worden twee uitvoeringen van de nieuwe bedrijfswagen beschikbaar: standaard en SX. Dat betekent dat er honderden oplossingen zijn door gebruik te maken van alle mogelijke koetswerk-, zijdeur-, achterdeur- en motoropties. Er is keuze uit elf kleuren (drie pastel en acht metallic) en tal van opties uit een lange lijst extra’s.

Opvolger van een bestseller

De nieuwe Doblò Cargo is de opvolger van een succesvol model, dat sinds de introductie eind 2000 is aangeschaft door ruim 650.000 klanten in Europa en Turkije. De Doblò heeft altijd voldaan aan de wensen van de klant, mede dankzij de intro van de Maxi met lange wielbasis en milieuvriendelijke modellen (Natural Power en dieselmotoren met DPF). De nieuwe modelserie is goed uitgerust, compleet en kan voldoen aan de meest uiteenlopende eisen van professionele gebruikers.

Een toonaangevende, ruime, functionele en goed toegankelijke laadruimte De laadruimte van de Doblò Cargo met korte wielbasis is 3,4 m3 groot, terwijl die van de high top versie 4 m3 bedraagt. De Maxi met lange wielbasis heeft een laadruimte van 4,2 m3. De lengte van de laadruimte is 182 cm (korte wielbasis) of 217 cm (lange wielbasis), terwijl de breedte 171 cm en de hoogte 130 cm (155 cm in de high top) meten. De breedte tussen de wielkasten is vergeleken met het voorgaande model met 3 centimeter toegenomen tot 123 cm, waardoor er twee europallets geladen kunnen worden. Dankzij zes haken op de laadvloer kan de lading goed vastgesjord worden. Een handige zaklamp is leverbaar als aanvulling op de standaard binnenverlichting. Optioneel kan de laadruimte bovenin worden voorzien van tussenstangen, waardoor lange voorwerpen zoals een ladder of buizen vervoerd kunnen worden in een deel van de laadruimte dat vaak niet wordt gebruikt. Deze oplossing betekent dat er geen transportsystemen op het dak nodig zijn, terwijl het onderste deel van de laadruimte toch optimaal kan worden benut.

De steunen, met verschuifbare haken, zijn via de zijdeuren en de achterdeuren eenvoudig te bereiken. De laadruimte is toegankelijk via twee grote, asymmetrische uitklapdeuren, precies even breed als de afstand tussen de wielkasten. De deuren zijn 125 cm (standaard versie) of 146 cm (high top versie) hoog. Daarnaast zijn één of twee grote schuifdeuren (70 cm breed en 117 cm hoog) leverbaar (optioneel of standaard, afhankelijk van de versie). De deurgrepen kunnen zowel met de linker als echthand worden geopend en zijn zodanig vormgegeven dat ze ook met handschoenen aan bediend kunnen worden. De handgreep achter kan met één vinger worden bediend, handig wanneer de gebruiker zijn handen vol heeft. Een slimme en handige achterklep die omhoog en vervolgens over de dakrand kantelt is met uitzondering van de high top uitvoering voor alle uitvoeringen leverbaar.


Bi-link achterwielophanging

De nieuwe Fiat Doblò Cargo heeft een compacte, onafhankelijke Bi-link achterwielophanging, uniek in zijn segment, voor optimaal comfort, uitstekende handlingprestaties en een groter laadvermogen. Via diverse componenten (veren, schokdempers, rubberen bussen, stabilisatoren, etc.) kan de Bi-link ophanging speciaal afgesteld worden op het specifieke gebruik:
• 750 kg lading: versie zonder anti-roll bar. Prima prestatie-gewichtverhouding met een uitstekend rijgedrag en rijcomfort.
• 1.000 kg lading: optimale capaciteit (toonaangevend in zijn klasse) met anti-roll bar, een toegestaan gewicht van 1.450 kg op de achteras mogelijk (300 kg meer
dan de voorgaande Doblò Cargo generatie).

Voor de eerste keer: platformcabine versies voor meer mogelijkheden
De Doblò Cargo modelreeks heeft nu nieuwe platformcabine versies (korte en lange wielbasis) met een verlaagd chassis. Dit betekent dat Fiat Professional scherp geprijsde transformaties voor specifieke beroepsgroepen aan kan bieden die eigenlijk alleen maar beschikbaar zijn voor vans, zoals vans met koeling, met een vaste laadbak of een kieper. Het maximum toegestane gewicht voor de nieuwe Doblò Cargo versies komt dichtbij dat van de vroegere Scudogeneratie:  een groot voordeel voor consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbaar, kostenbewust voertuig met compacte afmetingen. Het toegestane gewicht op de voor- en achteras is respectievelijk 1.090 kg en 1.450 kg, unieke waarden in dit segment. De maximale lengte voor mogelijke applicaties bedraagt 225 cm voor de korte wielbasis en 280 cm voor de lange wielbasis; de maximale breedte voor een opbouw is 187 cm voor beide versies: deze waarden kunnen afwijken afhankelijk van de toepassing en de gewichtsverdeling. De nieuwe Doblò platformcabine versies zijn ideale platforms voor het plaatsen van een opbouw, die eenvoudig gemonteerd kan worden. Specifieke elektrische aansluitingen kunnen worden besteld, een voorziening die op de Ducato zeer populair is.


Onderscheidende vormgeving met functioneel, flexibel interieur

De Doblò Cargo is ontworpen door het ‘Centro Stile Fiat’ en de innovatieve vormgeving legt de nadruk aan de buitenzijde op de bijzondere eigenschappen van een praktische, robuuste en functionele bedrijfsauto, terwijl het interieur zo comfortabel is als verwacht mag worden van een multi-purpose voertuig. De buitenafmetingen zijn groter dan die van zijn voorganger: 439 cm lang, 183 cm breed, 185 cm hoog (210 cm met high top) en een wielbasis van 276 cm. De Doblò Maxi (lange wielbasis 311 cm) heeft een totale lengte van 474 cm, een hoogte van 188 cm en dezelfde breedte als de korte wielbasis. De tildrempel (54,5 cm vanaf de grond) is nagenoeg even hoog als bij het vorige model. De voorkant heeft een duidelijke expressie en is in lijn met de totale afmetingen: kenmerkend zijn de grote koplampunits en een forse, afgeronde motorkap. De bumpers – verkrijgbaar in de kleur van de auto, met een grote ‘mond’ en het Fiat logo in het midden – hebben de stijl overgenomen van het voorgaande model. Een grote voorruit zorgt voor een goed zicht en veel licht in het interieur. Het zijaanzicht van de Doblò Cargo wordt gekenmerkt door strakke lijnen die de auto een dynamische en gestroomlijnde uitstraling geven. Andere kenmerken zijn grote zijspiegels met ingebouwde richtingaanwijzers en glanzend zwarte A-stijlen. De schuifdeuren zijn perfect geïntegreerd in de zijkanten, terwijl het schuifmechanisme is verzonken en stilistisch overeenkomt, een systeem zoals dat ook voor veel MPV’s wordt gebruikt. Er zijn twee typen achterdeuren leverbaar: asymmetrische deuren, naar keuze dicht of met een ruit, en een openslaande klep met een glazen achterruit. Het eerste type heeft een karakteristiek centraal stylingelement waarin de nummerplaat, de handgreep en het Fiatembleem zijn geclusterd. De naar boven en over de dakrand scharnierende achterklep is een onderscheidend element van de nieuwe Doblò Cargo: zijn vormgeving, de grote achterruit en diverse karakteristieke elementen maken hem tot een exclusieve designfeature. De Doblò Cargo heeft een groot opbergvak onder het dak, groter en breder dan bij zijn voorganger, en veel extra open en afgesloten opbergvakken. De portiervakken kunnen twee halve liter flessen herbergen en A4-formaat documenten, terwijl in het afsluitbare dashboardkastje een 14” laptop kan worden opgeborgen. Onder de passagiersstoel is een opbergruimte als optie leverbaar. Een andere gewaardeerde optie is de documenthouder, waaraan notities en paperassen kunnen worden bevestigd. Voor de stoelen en binnenbekleding is een groot aantal materiaal- en kleurcombinaties beschikbaar. De stoelen verlenen een goede steun en zijn comfortabel.


Betrouwbare, milieuvriendelijke motoren

De technologische kant van de Fiat Doblò Cargo komt tot uiting in de uitgebreide reeks benzine- en dieselmotoren (Natural Power 1.4 16v T-JET 115 pk versies worden na de marktintroductie leverbaar), die alle afkomstig zijn van FPT – Fiat Powertrain Technologies. Afhankelijk van het vermogen worden de motoren gekoppeld aan mechanische 5- of 6- versnellingsbakken (een nieuwe 1.6 versie met gerobotiseerde versnellingsbak debuteert volgend jaar).
Vanaf de introductie zijn de volgende motoren leverbaar:
• 1.3 MultiJet II 16v - 90 pk (Euro 5) met Start&Stop en DPF
• 2.0 MultiJet 16v - 135 pk (Euro 5) met Start&Stop en DPF
• 1.6 MultiJet 16v - 105 pk (Euro 5) met Start&Stop en DPF
• 1.4 16v - 95 pk (Euro 5) met Start&Stop
Alle Euro 5 motoren zijn standaard voorzien van een Start&Stop systeem voor het beperken van het brandstofverbruik en het terugdringen van geluid in het passagierscompartiment. De service-intervallen zijn vergroot. Voor een grote beurt moet de Doblò met de nieuwe 1.3 MultiJet Euro 5 motor in plaats van om de 20.000 km voor de versie met de vorige 1.3 MultiJet nu om de 35.000 kilometer naar de werkplaats. Dat betekent een besparing van 34% op de onderhoudskosten op een kilometrage van 120.000 kilometer.

1.3 MultiJet II Euro 5 (met DPF en Start&Stop)

De 1.3 MultiJet 90 pk II Euro 5 is ontwikkeld door FPT - Fiat Powertrain Technologies – en behoort tot de tweede generatie MultiJet-motoren. Deze motoren zijn voorzien van nieuwe Common Rail injectoren met een gebalanceerde hydraulische servo-klep die met verbeterde precisie de hoeveelheid brandstof reguleert die wordt geïnjecteerd in de verbrandingskamers, sneller en flexibeler dan in het verleden. Met name het toegenomen aantal inspuitingen (tot 8) in dezelfde cyclus optimaliseert de toevoer van brandstof waardoor de verbranding gelijkmatiger plaats vindt. Het resultaat is een verbeterd brandstofverbruik, lagere emissies, minder geluid en een betere handling. MultiJet-motoren vormen de meest moderne evolutie van de Common Rail technologie. Na de JTD- (1997) en de eerste generatie MultiJet-motoren (2003) zorgt Fiat Group Automobiles met MultiJet II opnieuw voor een engineeringprestatie van formaat. Hiermee wordt nu al voldaan aan strengere en nog striktere toekomstige emissie-eisen. De nieuwe MultiJet II motoren hebben een veel betere verbranding: bijvoorbeeld dankzij de Injection Rate Shaping modus (twee opeenvolgende inspuitingen zonder hydraulisch ‘gat’); minder geluid, een lager brandstofverbruik en – met het oog op Euro 6 – minder uitstoot van schadelijke deeltjes (-30% stikstofoxide). De nieuwe 1.3 MultiJet II Euro 5 90 pk in de Doblò Cargo heeft een variabele geometrische turbocharger voor optimale opbouw van de turbodruk over een brede band van de vermogensafgifte: vergeleken met de huidige 1.3 MultiJet 75 pk is het motorvermogen toegenomen met 15 pk (+ 20%) en het maximum koppel van 200 Nm (+ 5%) wordt al geleverd vanaf 1.500 tpm.  De Euro 5 variant met DPF en standaard Start&Stop brengt het brandstofverbruik met circa 8% terug vergeleken met de voorgaande 75 pk versie (gecombineerde meting). Dit dankzij het Start&Stop-systeem, dat tijdelijk de motor uitschakelt. Een andere belangrijke, milieuvriendelijke voorziening dat bij dit systeem hoort: een schakelindicator die aangeeft wanneer er geschakeld moet worden voor een gunstiger brandstofverbruik. Het resultaat is een toonaangevend verbruikscijfer: slechts 4,8 liter op 100 km in de  gecombineerde meting (wat een actieradius van 1.250 km betekent) en een CO2-emissie van slechts 126 g/km. Tegelijkertijd zijn de prestaties van de nieuwe Fiat Doblò Cargo krachtbron uitstekend, met ondermeer een topsnelheid van 158 km/u.


1.6 MultiJet 105 pk Euro 5 (met DPF en Start&Stop)

De 1.6 MultiJet-familie betekent een belangrijke evolutie op de bekende en gewaardeerde 1.9 MultiJet 105 pk, met verbeterde prestaties. De 1.6 MultiJet is uitgerust met een elektronisch gestuurde turbocharger met een ‘vaste’ geometrie en levert al bij lage toerentallen opmerkelijk veel trekkracht. Dat is des te opmerkelijker gezien de kleinere cilinderinhoud: 290 Nm vergeleken met de 200 Nm van de voorgaande 1.9 MultiJet (+45%). Een koppel van 300 Nm bij slechts 1.500 tpm maakt deze motor toonaangevend onder de krachtbronnen met een inhoud van 1,8 liter of minder. Beoordeeld op specifiek koppel (bijvoorbeeld in verhouding tot de motorinhoud) is de 1.6 de best presterende motor in zijn categorie - en zondermeer een revolutie op het gebied van hedendaagse dieselmotoren. Met deze motorisering bereikt de nieuwe Fiat Doblò Cargo een topsnelheid van 164 km/u; een gecombineerd brandstofverbruikcijfer van 5,2 l/100 km (dat is ongeveer 10% minder dan de 5,8 l/100 km van de vroegere 1.9 105 pk) en een CO2-emissie van 136 g/km. Om de onderhoudskosten te verlagen zijn de service-intervallen langer geworden. Dankzij het hoge kwaliteitsniveau heeft de 1.6 MultiJet slechts om de 35.000 km een onderhoudsbeurt nodig. Ten opzichte van de voorgaande 1.9 MultiJet 105 pk Doblò zijn de onderhoudskosten met 40% teruggebracht bij een kilometrage van 120.000 kilometer. De 1.6 MultiJet 105 pk heeft een vergaande controle van de uitlaatgasrecirculatie dankzij geavanceerde technologieën als een Close Coupled Diesel Particulate Filter en een ingebouwd EGR (Exhaust Gas Recirculation) systeem voor een verbetering van de controle van de temperatuur en de doorstroming van de uitlaatgassen, waardoor tegelijkertijd de emissies en het verbruik worden teruggeschroefd. De 1.6 MultiJet wordt – net zoals de 1.3 MultiJet – in Nederland alleen in de Euro 5 versie met standaard DPF en Start&Stop geleverd.


2.0 MultiJet 135 pk Euro 5 met DPF en Start&Stop

De 2.0 MultiJet – 135 pk Euro 5 is het logische vervolg op de beproefde 1.9 MultiJet - 120 pk. Deze motor heeft meer vermogen (+12%) en koppel (+60%) en reduceert de emissies overeenkomstig de Euro 5 norm. Deze motor zorgt voor uitstekende rijprestaties: een topsnelheid van 179 km/u, met een gecombineerd brandstof-verbruik van 5,6 l/100 km, dat resulteert in een verlaging van 9% vergeleken met 5,9 l/100 km van het voorgaande 1.9 - 120 pk model en een CO2-emissie van 148 g/km. De 2-liter motor is voorzien van diverse technologische innovaties voor een verbetering van de prestaties en het terugdringen van geluid en trillingen: het opbouwen van turbodruk wordt verzorgd door een elektronisch gecontroleerde turbocharger met een ‘vaste’ geometrie, waardoor er al een koppel van 320 Nm beschikbaar is bij 1.500 tpm. Een elektrisch geactiveerde EGR-klep, direct aangestuurd door het motormanagementsysteem, een koelsysteem voor het gerecirculeerde uitlaatgas en een close coupled katalysator worden toegepast om de uitlaatgasemissies terug te dringen. Bovendien zijn de 135 pk motoren standaard voorzien van een diesel partikel filter. De opmerkelijke betrouwbaarheid is het resultaat van veel specifieke tests die tijdens de ontwikkeling van de motor zijn uitgevoerd.


1.4 16v benzine - 95 pk Euro 5

De zuinige 1.4 16v - 95 pk motor, die voldoet aan de Euro 5 norm, is de ideale oplossing voor stadsgebruik, door de vlakke koppelkromme van 1.500 naar 4.000 tpm. Dit maakt deze versie uiterst geschikt voor het gebruik in de stad dankzij de soepele vermogensontwikkeling en het gunstige gecombineerde brandstofverbruik. Dit gunstige cijfer - 7 l/100 km – is mede te danken aan het lage gewicht van de motor (slechts 100 kg). De topsnelheid is 161 km/u en de CO2- emissie bedraagt 163 /km.


Start&Stop en schakelindicator

De Doblò Cargo is standaard uitgerust met het Start&Stop systeem voor het terugdringen van schadelijke emissies, een verlaging van het brandstofverbruik en een beperking van het geluid. In omstandigheden die typerend zijn voor druk stadsverkeer, zoals het stoppen voor verkeerslichten, wordt de motor automatisch stilgezet wanneer de controle-unit dat toestaat. De emissies nemen daardoor af met 15% in de stad en met 3,5 tot 4% op buitenwegen. De schakelindicator (GSI) is in combinatie met het Start&Stop systeem een hulpsysteem dat de bestuurder discreet aangeeft wanneer het wenselijk is om te schakelen, resulterend in een lager brandstofverbruik. De indicatie wordt aangegeven op het instrumentenpaneel of op het Blue&Me-TomTom scherm.


Veiligheid

De Doblò Cargo is een bedrijfsauto die is ontwikkeld en wordt gebouwd om een zo groot mogelijke veiligheid en bescherming te bieden. Hij is het resultaat van de vele toegepaste voorzieningen die standaard of optioneel beschikbaar zijn, zoals de twee brandnieuwe zijairbags. De nieuwe Fiat Professional auto staat garant voor een betrouwbare wegligging dankzij elektronische, dynamische controlesystemen voor het remmen en de besturing. Waaronder het ABS-systeem met EBD remkrachtverdeler en bovenal ESP met Hill Holder (de enige bedrijfsauto in dit segment met die functie, en beschikbaar voor alle krachtbronnen). Aanvullend heeft het nieuwe model alle dynamische en comfortvoorzieningen voor een veilig en comfortabel gebruik onder alle omstandigheden. Dat is vooral te danken aan een krachtig, efficiënt remsysteem, speciaal ontwikkelde banden en een beproefd ontwerp van de wielophanging: McPherson veerpoten vóór en een onafhankelijke Bi-link wielophanging achter. De Fiat Doblò Cargo is rondom voorzien van hightech voorzieningen voor extra comfort en een verhoging van de aandacht van de bestuurder op het rijden: airconditioning en klimaatregeling, cruise control, parkeersensoren, een geïntegreerd Blue&Me handsfree systeem en het ‘Blue&Me TomTom’ navigatiesysteem. Blue&Me–TomTom, de meest recente evolutie in het Blue&Me programma, is een volledig geïntegreerd infotainmentsysteem met een praktisch kleurentouchscreen, dat gebruikt kan worden om handsfree meet te bellen en als navigatiesysteem dat alle noodzakelijke informatie aan de bestuurder verstrekt. Het apparaat is het resultaat van een samenwerking tussen Fiat Group Automobiles en TomTom, de Europese leider op het gebied van portable navigatiesystemen, en kan geïntegreerd worden met het Blue&Me-systeem dat is ontwikkeld met Magneti Marelli. Blue&Me–TomTom is in een houder met stroomvoorziening geplaatst op het dashboard en kan ook los worden gebruikt. Het apparaat wordt bediend met knoppen op het stuurwiel en voicecontrol. Ook is er een speciaal ‘Car Menu’  informatiedisplay voor:

• Alle reisinformatie op één scherm, met de afgelegde afstand, het verbruik en de actieradius;
• Brandstoflampje en de richting naar dichtstbijzijnd benzinestation;
• Points of Interest, Fiat Group service centers en aardgasstations;
• Besturing van de mobiele telefoon gekoppeld aan Blue&Me: oproepen, informatie, contacten en bellijsten.
De nieuwe Fiat Professional auto wordt beschikbaar met Blue&Me, inclusief handsfree met Bluetooth® interface en stemherkenning, een USB-poort, een MP3-speler en een SMSontvanger.

Via de volgende link treft u de digitale brochure van de FIAT Doblo.

Meer informatie, scherpe offerte en/of proefrit ? 
Klik even op onderstaande kaart voor de contactgegevens van de dichtsbijzijnde DEBA vestiging. Of bel naar ons centrale telefoonnummer 076 5034960 of stuur een e-mail naar verkoop@deba-trucks.com 

 

bestelwagen bedrijfswagen busje truck iveco daily transporter lt crafter master vito sprinter kangoo combo

 

 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle