Meedenken in oplossingen | Uit voorraad leverbaar | Maximale service | Aktie's | Nieuws | Afleveringen

IVECO Trakker

Productiviteit en veiligheid in extreme omstandighedenDe nieuwe IVECO Trakker is met zijn bijzonder innovatieve cabine ook geschikt voor gebruik op ontoegankelijk ruw terrein.
De nieuwe Trakker voert de productiviteit op tot nooit eerder vertoonde niveaus en beperkt gelijktijdig de TCO en de bedrijfskosten.
Juist onder de moeilijkste omstandigheden bewijst een voertuig zijn waarde.
 

IVECO is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en verbeteringen voor transportondernemers die hun voertuigen inzetten onder de zwaarste omstandigheden, zoals de bouwsector.

Een van de resultaten van deze inspanningen is de Trakker, een bouwvoertuig voor het zware segment die onder andere dankzij een gedifferentieerd aanbod en een in deze sector ongekend hoog comfortniveau aan de meest uiteenlopende wensen en behoeften van klanten beantwoordt. Klanten verwachten van een bouwvoertuig in de eerste plaats prestaties en productiviteit. Maar ze verlangen ook comfort en maatwerkoplossingen voor hun transporteisen.

Daarom biedt de nieuwe Trakker niet alleen een perfecte combinatie van robuustheid en betrouwbaarheid, maar ook rijcomfort en een aangename werkplek voor de chauffeur. Met een rijkere standaarduitrusting en een verbeterde ergonomie. En daarom ook is het leveringsprogramma uitgebreider dan ooit. Zodat de klant een voertuig kan samenstellen dat exact is toegerust voor de meest specifieke toepassingen. Met een optimale vrijheid aan opbouwkeuze.

Uitgerust met de krachtige en betrouwbare Cursor-motoren (8 en 13 liter Euro 5) die vermogen en een lange levensduur garanderen voor een voertuig dat 365 dagen per jaar probleemloos moet kunnen worden ingezet.

En met de keuze uit drie cabinevarianten die elk al naar gelang het beoogde gebruiksdoel een ideale werkomgeving bieden: de Active Day met laag dak, Active Time met laag dak en de Active Time met hoog dak.

Voor meer informatie ;

telefoon 0031 (0) 76 50 349 60
e-mail verkoop@deba-trucks.com
 


 

 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het hoogste niveau
 
Voertuigen
Waarom bij DEBA?
Bedrijfswagens FIAT / IVECO
Bedrijfswagens CityTransporter
Maatwerk bedrijfswagens
Voorraadvoordeel
Motoren (industrieel)
MKG laadkranen
Actuele voorraad
Offerte aanvragen
Werkplaats
Onderhoud en reparatie
Originele onderdelen
Schadeherstel
Laadklep service
Laadkraan service
Leasing & financiering
Verhuur
Camper service
Over DEBA
Historie
Kwaliteitsborging
Erkend duurzaam
Sponsoring
Algemene voorwaarden
Achtergrond FIAT
Achtergrond IVECO
Dealernetwerk FIAT
Dealernetwerk IVECO
Vacatures
# werken bij DEBA
Nieuws
Nieuws
Afleveringen
TruckTime! nieuwsbrief
Klant in beeld
Contact
Etten-Leur
Bergen op Zoom
Kapelle
> Bezoek onze showroom
     
Telefoon
076 50 349 60
E-mail
verkoop@deba-trucks.com
Vestigingen
Etten-Leur - Bergen op Zoom - Kapelle