IVECO S-Way

S-WAY, dé nieuwe truck van IVECO ! Bij het ontwerp van truck stond de chauffeur centraal. De nieuwe cabine ruim, rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieën. Het is echt je thuis weg van huis
Interesse in een IVECO S-Way?

Neem dan direct contact op met één van onze specialisten!

NU CONTACT OPNEMEN

Droomtruck

Het is de droomtruck van elke bestuurder: ontworpen naar hun wensen is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfort en geavanceerde technologieën.

Het is je thuis weg van huis.

De IVECO S-WAY is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO ondersteuningsspecialisten en het dealernetwerk. Zo ben je nooit alleen op pad!

 

Uw thuis weg van huis

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en slimme technologie, is de IVECO S-WAY truck een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord. De S-WAY biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en lage TCO (Total Cost of Ownership).

Verbeterd cabine ontwerp

De cabine van de IVECO S-WAY is volledig opnieuw ontworpen om te zorgen voor de beste woon-, rij- en werkomstandigheden. De nieuwe indeling creëert een ruime omgeving voor de bestuurder. Er is voldoende en goed georganiseerde opslagruimte en een comfortabel slaapgedeelte. De verstelbare stoel stelt de bestuurder in staat om hem op de perfecte hoogte en afstand van het multifunctionele stuurwiel te positioneren.

Ergonomische indeling

De indeling van de bedieningselementen zorgt ervoor dat alle belangrijke functies binnen handbereik zijn. Het dashboard en middenconsole zijn opnieuw ontworpen met verbeterd bedieningscomfort. De nieuwe Start / Stop-motorknop en de sleuf voor de elektronische sleutel met geïntegreerde afstandsbediening zijn handig in het DNR-gedeelte van het dashboard geplaatst.

Meer comfort dan ooit

Ruime vakken zijn handig geplaatst in de hele cabine om alle opslagruimte die de bestuurder nodig heeft te kunnen bieden. Het slaapgedeelte is opnieuw ontworpen om het comfort van de bestuurder te vergroten. Functionaliteit gecombineerd met nog meer comfort. De cabine beschikt over veel goed geplaatste opslag, USB-aansluitingen en andere essentiële zaken. Een nieuw infotainment-systeem met spraakherkenning, radio (DAB) en navigatie siert deze comfortabele cabine. Middels Apple Car Play kan de bestuurder zijn smartphone verbinden met het infortainment-systeem. Hierdoor wordt het digitale leven aan boord van de S-WAY nog comfortabeler.

Het opnieuw ontworpen dak biedt een ruime stahoogte van 2,15 meter in het midden van de cabine. De airconditioning, geïntegreerde parkeerkoeler en verwarmingssystemen zorgen altijd voor een perfect binnenklimaat. De S-WAY wordt in twee kleuren gelanceerd, de blauwe uitvoering loopt op LNG, de rode uitvoering op diesel. Het model is later beschikbaar in andere kleuren.

+16 Foto's

Demo

Medio oktober verwachten wij onze demo S-Way binnen !

 

Afgeleverde voertuigen

Bekijk hier enkele referentie's van klanten met een IVECO truck
+56 Foto's

Heeft u een vraag over een bedrijfswagen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op met onze specialisten