Service, wereldwijd

Onze service gaat ver !

Niet alleen in de regio

DEBA Bedrijfswagens is niet alleen in de regio west-Brabant en Zeeland actief, maar ook ver daar buiten! Jaarlijks gaan meerdere monteurs naar diverse uithoeken in de wereld, om service te verlenen aan IVECO voertuigen van klanten. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen aan lokale monteurs in deze landen. De monteurs die dit doen zijn allen begonnen als monteur bij DEBA. Intern hebben wij dus de opleidingen verzorgd tot het team van acht monteurs wat we nu hebben, met ervaring in het buitenland. Wanneer je dus bij DEBA komt werken, bestaat er altijd de mogelijkheid om ook ver van de kerktoren te kunnen worden ingezet. 

Liberia

Defensie Curaçao
In 2017 hebben wij samen met IVECO Defense Vehicles ruim 30 EuroCargo 4x4 trucks afgeleverd aan Defensie in Curaçao. Voor dit project was DEBA verantwoordelijk voor de preparatie van de voertuigen en het transport naar Curaçao. Hiermee is het project pas begonnen. DEBA heeft de monteurs op locatie getraind, en zal de komende 10 jaar op afstand en op locatie verdere scholing voor zijn rekening nemen als ook het elveren van de onderdelen en tussentijdse calamiteiten ondersteuning. 

 

Logistiek
De hierboven staande ondersteuning in het buitenland, is voortgekomen uit de sinds 1982 bestaande leveringen van onderdelen. Met onze toewijding en inlevingsvermogen kunnen wij op afstand zorgen voor het juiste advies zodat een compleet pakket aan onderdelen in één keer kan worden aangeschaft. Ondergebracht bij DEBA-Parts.com, huisvesten wij een jarenlange ervaring in het exporteren van onderdelen, motoren en chassis naar de meest diverse uithoeken. Tot de merken binnen ons expertise behoren o.a.: IVECO, IVECO-ASTRA, IVECO-MAGIRUS, IVECO-BUS, DHOLLANDIA, JOST, MKG en CNH.

Werken bij DEBA

Op zoek naar een dynamische baan in de bedrijfswagenmarkt?

Bekijk onze vacatures!