Service, wereldwijd

Onze service gaat ver !

Niet alleen in de regio

DEBA Bedrijfswagens is niet alleen in de regio West-Brabant en Zeeland actief, maar ook ver daar buiten!

Service door DEBA-monteurs op locatie
Jaarlijks reizen meerdere DEBA-monteurs voor enkele weken naar diverse uithoeken in de wereld, om service te verlenen aan IVECO voertuigen van onze internationale klanten in Curaçao, Suriname, Liberia, Gambia, Ghana en Nigeria. Ter plaatse verzorgt DEBA ook trainingen aan lokale monteurs in deze landen en helpen we ze met een efficiënt voorraadbeheer van de benodigde onderdelen.

Liberia

Defensie Curaçao
In 2017 hebben wij samen met IVECO Defence Vehicles ruim 30 stuks IVECO EuroCargo 4x4 trucks afgeleverd aan Defensie in Curaçao. Voor dit project was DEBA verantwoordelijk voor de preparatie van de voertuigen en logistiek naar Curaçao. Aansluitend zijn de lokale monteurs van Defensie getraind voor maximale inzetbaarheid van deze voertuigen.

Gedurende een periode van 10 jaar verzorgt DEBA ook periodieke trainingen op locatie icm levering van onderdelen. Bij calamiteiten is een vast team bij DEBA 24 uur per dag bereikbaar voor assistentie en ondersteuning. Gezien het tijdverschil met Curaçao betekent dat in de praktijk veelal 's nachts in Nederland...

Per 2019 zijn deze activiteiten aanzienlijk uitgebouwd door de productie en levering van het door DEBA ontwikkelde voertuig ; dé DMV Anaconda

Logistiek
Onze buitenlandse service is voortgekomen uit de sinds 1982 bestaande leveringen van onderdelen. Met onze toewijding en inlevingsvermogen kunnen wij op afstand zorgen voor het juiste advies zodat een compleet pakket aan onderdelen in één keer kan worden aangeschaft. Ondergebracht bij DEBA-Parts.com, huisvesten wij een jarenlange ervaring in het exporteren van onderdelen, motoren en chassis naar de meest diverse uithoeken. Tot de merken binnen ons expertise behoren o.a.: IVECO, IVECO-ASTRA, IVECO-MAGIRUS, IVECO-BUS, DHOLLANDIA, JOST, MKG en CNH.

Werken bij DEBA

Op zoek naar een dynamische baan in de bedrijfswagenmarkt?

Bekijk onze vacatures!