FIAT Fullback

Voor het echte offroad werk!

De Fiat Fullback is de pick-up van Fiat Professional uitgerust met vierwielaandrijving en dus zeer geschikt voor off-road werkzaamheden. De Fiat Fullback is leverbaar als Extended of als Dubbele Cabine, waardoor er plek is voor 4 passagiers.
Snel rijden?

Wilt u snel een nieuwe bedrijfswagen rijden? Wij hebben altijd meerdere bedrijfswagens op voorraad, gewoon direct leverbaar!

Bekijk nu onze voorraadvoertuigen!

Voor elk terrein geschikt

Wendbaar, veelzijdig en krachtig. Dat is de nieuwe Fiat Fullback pick-up. Dankzij zijn robuustheid kan de Fullback tot wel 1130kg in zijn laadbak vervoeren, terwijl de maximale laadlengte 1850mm bedraagt. De Fiat Fullback is leverbaar met twee cabines, met vier zitplaatsen of met vijf zitplaatsen.

Een echte pick-up moet natuurlijk zijn weg kunnen vinden op ruw terrein, daarom is de Fullback standaard uitgerust met selectieve vierwielaandrijving. Voor het echt zware offroad werk is er ook een optionele ‘low range’ aandrijving mogelijk, wat voor extra veel koppel zorgt over alle vier de wielen.

Kenmerken

De Fiat Fullback is een krachtige pick-up, met twee dieselmotoren van 150 of 180 pk. Hierdoor vormen aanhangers tot 3000kg geen enkel probleem voor de Fiat Fullback. Voor ultiem rijcomfort is er keuze uit een vijf versnellingen automaat of een zes versnellingen handgeschakelde versnellingsbak.
De Fullback is een veelzijdige pick-up, wat ook blijkt uit de verschillende opties die mogelijk zijn voor de laadbak. Een afgedekte laadbak, extra bescherming of speciale opbouw zijn allemaal mogelijk bij de Fullback.

+9 Foto's

Specificaties & Technische gegevens

 
Afmetingen laadruimte (LxBxH)
Laadvermogen
Maximum voertuiggewicht (GVW)
Maximaal aanhangwagengewicht
Extended Cab
Afmetingen laadruimte (LxBxH):  1850 x 1470 x 475mm
Laadvermogen:  1000kg
Maximum voertuiggewicht (GVW):  2850kg
Maximaal aanhangwagengewicht:  3000kg
Double Cab
Afmetingen laadruimte (LxBxH):  1520 x 1470 x 475mm
Laadvermogen:  1000kg
Maximum voertuiggewicht (GVW):  2900kg
Maximaal aanhangwagengewicht:  3100kg
+5 Foto's

Heeft u een vraag over een bedrijfswagen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op met onze specialisten