FIAT Fiorino

De bestelwagen voor in de stad.

De Fiat Fiorino is de meest compacte bedrijfswagen van Fiat Professional. Dankzij zijn lengte van slechts 3957mm heeft hij een ongekende wendbaarheid. De Fiat Fiorino is leverbaar met verschillende motoren en drie verschillende brandstoffen.
Snel rijden?

Wilt u snel een nieuwe bedrijfswagen rijden? Wij hebben altijd meerdere bedrijfswagens op voorraad, gewoon direct leverbaar!

Bekijk nu de voorraadvoertuigen!

De compacte bedrijfswagen

De zeer compacte Fiorino is dé bedrijfswagen voor in stedelijke omgevingen. Dankzij zijn compacte afmetingen heeft hij een draaicirkel van net geen 10 meter. Ondanks zijn beperkte afmetingen, is de laadruimte van de Fiorino is toch nog 1523mm lang en mag de Fiorino maximaal 635kg aan goederen vervoeren! 

De laadruimte is makkelijk toegankelijk dankzij de asymetrische achterdeuren en de handige zijschuifdeur (optioneel). Zelfs een tweede zijschuifdeur aan de linkerzijde is optioneel leverbaar.

Veelzijdigheid

De Fiat Fiorino is van alle gemakken voorzien, technologie is binnen handbereik in de cabine. Zo is er een 5” touchscreen met Bluetooth en navigatie beschikbaar, zodat u nooit de weg kwijtraakt en altijd bereikbaar bent.

Bij een compacte bedrijfswagen horen zuinige Euro-6 motoren, bij de Fiat Fiorino heeft u keuze uit twee diesels, één benzine en één CNG motor. Door deze duurzame motoren is de Fiorino bij uitstek geschikt voor stedelijke omgevingen. Voor meer informatie over de duurzame bedrijfswagens van FIAT klikt u op onderstaande link.

Duurzame Bedrijfswagens
+4 Foto's

Specificaties & Technische gegevens

 
Afmetingen laadruimte (LxBxH)
Laadvermogen
Maximum voertuiggewicht (GVW)
L1H1
Afmetingen laadruimte (LxBxH):  1523 x 1473 x 1205mm
Laadvermogen:  500kg - 660kg
Maximum voertuiggewicht (GVW):  1680kg - 1750kg

Afgeleverde voertuigen

Bekijk hier praktijkvoorbeelden van de Fiat Fiorino!
+14 Foto's

Heeft u een vraag over een bedrijfswagen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem contact op met onze specialisten