Ploeger Oxbo Europe

IVECO EuroCargo

Deze mooie jong gebruikte IVECO Eurocargo ML120E28/P hebben wij deze week afgeleverd aan onze bestaande relatie Ploeger Oxbo Europe uit Roosendaal.

Deze 12 tons Iveco heeft een dieselmotor welke 280pk levert en voldoet aan de Euro 6 emissienorm. Deze motor is gekoppeld aan een automatische transmissie. Verder is de auto voorzien van een huifopbouw en laadklep.

Op verzoek van de klant zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing voor het gemakkelijk openen en sluiten van de huifopbouw. In Zeilmakerij C. Witte in Breda hebben wij vervolgens de juiste partij gevonden voor het aanpassen van de bestaande zeilen. Het huifzeil is nu voorzien van een aluminium profiel wat horizontaal in het zeil is geplaatst en d.m.v. een klein tandwielkastje met vertraging en een lange zwengel opgerold kan worden. Op deze manier kan de laadbak over de volle lengte van 7,10mtr geopend worden.

Ook voor (jong) gebruikte bedrijfsvoertuigen kunt u dus terecht bij DEBA ! Wij wensen Ploeger Oxbo Europe en met name de chauffeur vele veilige kilometers toe in hun ‘nieuwe’ voertuig.

Waarom voertuig bij DEBA gekocht ?
" Goede ervaring met dealer en best passende vervoersoplossing "

Meer verhalen van klanten

Enthousiast geworden door deze verhalen?

Wij helpen u graag persoonlijk op weg!

Neem contact op