vacature

commercieel service adviseur

Voor onze vestiging in Etten-Leur zijn wij per direct op zoek naar een :
 
commercieel service adviseur (fulltime)
 
Functieomschrijving
Als Commercieel Service Adviseur ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en daarmee het visitekaartje van DEBA. Tevens ben je verantwoordelijk voor een optimale planning van de werkplaatswerkzaamheden.  Je stelt werkorders voor de monteurs op en je verzorgt de administratieve taken welke behoren bij de werkplaatsactiviteiten. Daarnaast assisteer je de werkplaatschef bij het leiden van de werkplaats. 
 
Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, commercieel ingestelde collega met een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau, eventueel aangevuld met relevante werkervaring. Affiniteit met autotechniek is een vereiste!  Daarnaast is het belangrijk dat je stressbestendig, communicatief vaardig en servicegericht bent. Tevens moet je bereidt zijn om volgens rooster in verschoven diensten en één maal per vier weken op zaterdag te werken.
 
Wij bieden
Wij bieden een passend salaris afhankelijk van je kennis en werkervaring. Je gaat werken in een team met een collegiale, informele werksfeer.  Binnen DEBA worden volop opleidingsmogelijkheden geboden om jezelf te ontwikkelen en zo continue je waarde voor jezelf en DEBA te vergroten. 
 
Bedrijfsprofiel
DEBA Bedrijfswagens is een succesvol familiebedrijf welke is opgericht in 1980. Door de jaren heen heeft DEBA dankzij een zeer hoogstaand serviceniveau een uitstekende reputatie en deskundigheid als solide bedrijfswagendealer opgebouwd en neemt hierdoor een belangrijke positie in binnen de bedrijfswagenbranche van Zuidwest Nederland. DEBA heeft vestigingen in Etten-Leur, Bergen op Zoom en Kapelle. 
 
Word je enthousiast van bovenstaande beschrijving? Reageer dan snel! 
Stuur je motivatie en CV naar vacature@deba-trucks.com
 
Meer informatie?
Wil je meer weten over de functie en bijbehorende taken? Neem dan gerust contact op met Xander Zonligt (aftersales manager) via telefoonnummer 076-5034960.

Meer nieuwsberichten

Wat is uw uitdaging?

Wij nemen hem graag aan!

Daag ons uit